דרוש מידע רמקול בלוטוס של סאמויקס

ruth smile

משתמש רשום
D I G I T A L
מישהו מכיר את האיכות שלהם ואיך הם ביחס לJBL.

ראיתי עכשיו את ההכי איכותי שלהם (כמו בתמונה 20WALTׂׂׂ) במחיר ממש טוב

השאלה אם זה שווה או שכדאי להשקיע בJBL למרות שהוא יקר פי 3

1618219170106.png

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
אני לא יודע איך זה ספציפית, בעבר קניתי רמקול בלוטוס שלהם, ומאוד התאכזבתי מהסאונד!
שילמתי 120 ותא היה שווה יותר מ40.
יש מוצרים שהרבה יותר טובים ומתחרים בjbl, במחיר יותר זול, מאלי אקספרס.
מישהו מכיר את האיכות שלהם ואיך הם ביחס לJBL.

ראיתי עכשיו את ההכי איכותי שלהם (כמו בתמונה 20WALTׂׂׂ) במחיר ממש טוב

השאלה אם זה שווה או שכדאי להשקיע בJBL למרות שהוא יקר פי 3

צפה בקובץ המצורף 866115

456

משתמש פעיל
אני אשמח לעזרה מחברי הפורום:
האם מישהו קנה את מערכות הרמקולים של סאמוויקס/יודע עליהם משהו וממליץ עליהם?

בתור אחד שחובב מוזיקה וסאונד בטירוף,
יש חברה שמתחילה לכבוש את השוק בשם ronsmart חברה הזויה,
המוצרים שלהם עם סאונד מטורף אבל באמת, המוצרים שלהם ברובם שמים בכיס את הסאונד של jbl,
כן כן על אף שקשה לכם להאמין אם מישהו מבין הרמקולים של jbl הבסים שם חזקים במיוחד והבעיה בזה היא שהבס נמצא בכל הדברים, כלומר גם בקול של הזמר, גם בכל הכלים כגון הגיטרות וכדו' שומעים אותם עם בס גבוה וזה לא באמת מה שאמור להיות, נכון שבסים טובים יש כאלו שאוהבים אבל הבסים לא אמרוים לבוא על חשבון הצלילות של הדברים האחרים, ובחברה הזו שומעים את כל הכלים כאילו הם מסודרים בטורים, כלומר הבסים חזקים ומצוינים אבל לא על חשבון הגיטרה ולא על חשבון הזמר, ושומעים את כל הכלים כל כך צלול כאילו שהם פה לידינו, בקיצור מבדיקה וסקירה של המון רמקולים ואוזניות זה החברה הבאה, סאונד מטורף והזוי ואני חוזר שוב הרבה יותר נעים ויפה מjbl,
אבל הבשורה האמיתית היא שהמחירים שלהם הזוים בדיוק כמו הסאונד,
אין לי מושג איך אבל רמקול שעולה אצלם 160 ש"ח הוא שווה בערך לרמקול פליפ 5 של jbl ואם תשלמו 350 ש"ח תקבלו רמקול מטורף לגמרי, תנסו ותיווכחו,
אם אתם גרים בביתר תוכלו לבוא לחנות שלי ולשמוע בעצמכם, כבר כמה אנשים שקנו רמקולים של jbl יקרים מאד למשל צ'ארג' 4 (כתבתי בעברית) ואח"כ הודו שהרמקולים של tronsmart ב300 ש"ח יותר טובים ועם סאונד שלא רואה את jbl ממטר וכן באוזניות

יהודי רגיל

משתמש פעיל
בתור אחד שחובב מוזיקה וסאונד בטירוף,
יש חברה שמתחילה לכבוש את השוק בשם ronsmart חברה הזויה,
המוצרים שלהם עם סאונד מטורף אבל באמת, המוצרים שלהם ברובם שמים בכיס את הסאונד של jbl,
כן כן על אף שקשה לכם להאמין אם מישהו מבין הרמקולים של jbl הבסים שם חזקים במיוחד והבעיה בזה היא שהבס נמצא בכל הדברים, כלומר גם בקול של הזמר, גם בכל הכלים כגון הגיטרות וכדו' שומעים אותם עם בס גבוה וזה לא באמת מה שאמור להיות, נכון שבסים טובים יש כאלו שאוהבים אבל הבסים לא אמרוים לבוא על חשבון הצלילות של הדברים האחרים, ובחברה הזו שומעים את כל הכלים כאילו הם מסודרים בטורים, כלומר הבסים חזקים ומצוינים אבל לא על חשבון הגיטרה ולא על חשבון הזמר, ושומעים את כל הכלים כל כך צלול כאילו שהם פה לידינו, בקיצור מבדיקה וסקירה של המון רמקולים ואוזניות זה החברה הבאה, סאונד מטורף והזוי ואני חוזר שוב הרבה יותר נעים ויפה מjbl,
אבל הבשורה האמיתית היא שהמחירים שלהם הזוים בדיוק כמו הסאונד,
אין לי מושג איך אבל רמקול שעולה אצלם 160 ש"ח הוא שווה בערך לרמקול פליפ 5 של jbl ואם תשלמו 350 ש"ח תקבלו רמקול מטורף לגמרי, תנסו ותיווכחו,
אם אתם גרים בביתר תוכלו לבוא לחנות שלי ולשמוע בעצמכם, כבר כמה אנשים שקנו רמקולים של jbl יקרים מאד למשל צ'ארג' 4 (כתבתי בעברית) ואח"כ הודו שהרמקולים של tronsmart ב300 ש"ח יותר טובים ועם סאונד שלא רואה את jbl ממטר וכן באוזניות
אפשר קישור לאליאקספרס או אתר אחר?
או שאתה מוכר בעצמך?
הייתי רוצה גודל סביר שישמיע טוב בכל החדר, אני לא כ"כ מבין בזה

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
אפשר קישור לאליאקספרס או אתר אחר?
או שאתה מוכר בעצמך?
הייתי רוצה גודל סביר שישמיע טוב בכל החדר, אני לא כ"כ מבין בזה
אחד משתיהם יהיה מעולה.
הפורס נותן צליל יותר נקי וקצת פחות בס

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה