בבחירת המוצרים המחירים כבר היו מוזליםבאיזה שלב של הקניה באתר את רואה את ההורדה על המבצע , לפני החיוב באשראי בפועל או אחרי החיוב?
והיו מוגבלים לשתיים
לדוג' אם תכנסי לטיטולי האגיס תראי מיד 25.9
דבש יד מרדכי 350 גר' 5.8
בבחירת המוצרים המחירים כבר היו מוזליםבאיזה שלב של הקניה באתר את רואה את ההורדה על המבצע , לפני החיוב באשראי בפועל או אחרי החיוב?
תבדקו לפי הברקוד, יש דברים שאכן לא כשרים.מה לגבי הכשרים?
רציתי לערוך קניה באתר ועל רוב המוצרים שבמבצעים ההכשרים לא היו למהדרין!
מה לגבי הכשרים?
רציתי לערוך קניה באתר ועל רוב המוצרים שבמבצעים ההכשרים לא היו למהדרין!
אכן בתוקףמישהו היה היום ויודע אם המבצעים עוד בתוקף?
הם עושים את המשלוח לכל כתובת?
כנראה שלא עושים,עכשיו אני רואה באתר את רשימת הערים, בית שמש לא ברשימה, יש מצב שהם לא עושים שם משלוחים?
הייתי קודם,עומס הזוי.תורות של שעתיים המתנה.
אנשים אומרים שלא זוכרים כזה עומס בשנתיים אחרונות.
כולם עם הרשימות\במצלמות\ פלאפונים\טבלאות
את רוב המוצרים לא היה...
נטשתי את העגלה באמצע.
היה משעשע ביותר לראות איך נוהים אחר ההמון!
המבצעים עד סוף החודשאני רוצה ללכת היום ..המבצעים תקפיים?? ואם כן לאיזה סניף בירושלים כדאי ללכת???
לא אני..... אני נטשתי ונתתי את זה למשהו מיד במקוםאה זה את מהעגלות הנטושות?
מישהו אומר שיש עגלה נטושה וכולם נוהים לנבור להוציא מוצרים במבצע שנגמרו על המדף...
המבצעים עד סוף החודש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: