פונט רכישת פונטים

tamaril

משתמש חדש
אני מעונינת ב40 משקלים. האם אתה יודע משהו לגבי פונטים של גוטמן שנמצאים במחשב מההתקנה האם הם פונטים משוחררים מזכויות???

בן-יהודה

משתמש צעיר
עימוד ספרים
גם אני הקטן מעוניין, בחבילה של פונטייפ.
תודה לאברהם, על המאמצים עבור כל החברים

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
איזה מבצע יותר טוב בשבילי: מסטרפונט או פונטייפ?

מה אתם אומרים, מה עדיף לגרפיקאי מתחיל חסר פונטים כמוני: המבצע של מסטרפונט 85 משקלים רגילים מתוך המבחר העצום של מסטרפונט ב960 ש"ח לא כולל מע"מ, או המבצע של פונטייפ 40 משקלים תומכי ניקוד ועוד דברים ב600 ש"ח מתוך מבחר הרבה יותר קטן אך איכותי שחסר בו כמה סוגים חשובים. לדוגמא אין שם פונט כתב יד שהשביע את רצוני, וכאלה.
ועוד דבר: האם ההזדמנות היא באמת כה חד פעמית?
תודה צדיקים.

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י tamaril;513374:
אני מעונינת ב40 משקלים. האם אתה יודע משהו לגבי פונטים של גוטמן שנמצאים במחשב מההתקנה האם הם פונטים משוחררים מזכויות???

אני מחכה עדיין לפרטים שלך להוסיף אותך למבצע.

הפונטים של גוטמן מותקנים ביחד עם Office (בגרסאות הקודמות).
אם יש לך Office חוקי - יש לך גם אותם חוקית.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
גם אני מעוניינת להצטרף
תודה

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י דוד מרדכי;513829:
מה אתם אומרים, מה עדיף לגרפיקאי מתחיל חסר פונטים כמוני: המבצע של מסטרפונט 85 משקלים רגילים מתוך המבחר העצום של מסטרפונט ב960 ש"ח לא כולל מע"מ, או המבצע של פונטייפ 40 משקלים תומכי ניקוד ועוד דברים ב600 ש"ח מתוך מבחר הרבה יותר קטן אך איכותי שחסר בו כמה סוגים חשובים. לדוגמא אין שם פונט כתב יד שהשביע את רצוני, וכאלה.
ועוד דבר: האם ההזדמנות היא באמת כה חד פעמית?
תודה צדיקים.

תראה, התשובה לשאלתך היא מאד אינדוודואלית, ולכל אחד תתאים תשובה שונה.
אני יכול לומר לך שאני בתור לקוח של 2 החברות (פונטייפ ומסטרפונט) מרוצה משניהם.
החבילה הראשונה שקניתי הייתה מפונטייפ, ומאד הייתי מרוצה מהבחירה שלי (ואני עדיין מרוצה מהפונטים שלקחתי בחבילה הזו, שמשמשים אותי כל הזמן).
בגלל שלמסטרפונט היה מבצע מטורף, הרחבתי את מאגר הפונטים שלי בהמון פונטים, תמורת מעט מאד כסף, ואני מרוצה מחלק ניכר מהפונטים שלקחתי שם. יש כמה משקלים שאני מאד אוהב ושמח שלקחתי למרות שלא יצא לי עדיין להשתמש בהם ואני גם לא יודע אם ייצא לי, ויש גם משפחות שלמות שלקחתי ואני מתחרט על כך.
תעשה השוואה בין כל המבצעים, לפרטי פרטים, תראה מה הכי מתאים לך ותחליט.
לגבי ההזדמנות החד-פעמית - אני לא יודע מה יהיה בהמשך, יכול להיות שיהיו מבצעים כאלה ויכול להיות שהמבצעים הבאים יהיו פחות אטרקטיביים.

ועכשיו נקודה לסיום בתור מארגן הרכישה מפונטייפ, שמתי לב ל-2 נקודות מעניינות:
א. חלק ניכר מהרוכשים במבצע הנוכחי, הם כבר לקוחות של פונטייפ, מתוכם יש כמה שיש להם עדיין חבילה פתוחה בפונטייפ. מה זה אומר? זה אומר שהלקוחות של פונטייפ מרוצים, זה אומר שהלקוחות של פונטייפ מאמינים בחברה הזו, ובטוחים ששווה להם להירשם למבצע למרות שיש להם עדיין חבילה פתוחה.
ב. קרוב למחצית ממסיימי המחזור הראשון של קורס עימוד בפרוג (תג+אינדיזיין) בחרו להצטרף למבצע הזה של פונטייפ. בנוסף גם המורה של קורס תג, הצטרף לרכישה. חלק מהם חדשים בתחום אבל חלק מהם נמצאים בתחום כבר שנים רבות ובאו להתמקצע בתוכנה אחרת שהם לא מכירים (מתוך הרוכשים 2 משתמשי תג שבאו להתמקצע באינדיזיין ומשתמש אינדיזיין שבא להתמקצע בתג).
זה אומר משהו? לא יודע, אבל זה מעניין, לא?

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
בעוד חצי שעה נסגרת ההרשמה למבצע של פונטייפ, נא להזדרז!

בינתיים נרשמו למבצע למעלה מ-25 איש.

apple

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
האם ניתן עדיין להצטרף?
לא הייתי כל היומיים האחרונים מול המחשב כך שלא יצא לי להרשם.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה