רכזת חברתית? מורה יצירתית? בואי נראה אותך!

• פותח הנושא efco
  • פורסם בתאריך

efco

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
באמת מזל שיש אותה. זו סופרת (סוד? עברתי על חוקת האתר או משהו?).

efco

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פודקאסטים- אפשר הסבר??
משהו בסגנון תכנית רדיו מוקלטת...
והרעיון הזוכה הוא...
חדר בריחה, כמובן!
פתחתי שלוחה חדשה המחולקת לתשע, השלוחה התשיעית היא הכספת. (עלילה הזויה על כספת שנמצאה בתיכון באישון לילה, עד שלא מפצחים את הקוד משרד החינוך הורה על ביטול לימודים. כדאי למהר ולפצח את הקוד, כי עד אז התלמידות נאלצות ללמוד דרך הטלפון...מה יש בכספת? לא נדע עד שלא נפתח!!!)
החדר הראשון פתוח לכולן שם הן מקבלות חידות פטריוטיות שהתשובות עליהן יוצרות את הקוד לשלוחה שתיים. בשלוחה שתיים הבת של אחת המורות מספרת סיפור עם רמזים שמרכיבים את הקוד לשלוחה שלוש וכן על זה הדרך...
מי שמגיעה לכספת עד ל"ג בעומר, מקליטה את שמה ונכנסת להגרלה על מתנה שמגיעה עד לפתח הבית...
(מחליק? מגשי פיצה? נגן?)
אנחנו משתמשות בקו של טלביפ, קל ונח לתפעול. בנינו חדר בריחה בשתי דקות (ועוד כמה שעות טובות על חידות מצחיקות ופטריוטיות)

estyr

משתמש מקצוען
יש מצב שתכתבי באיזה עוד רעיונות השתמשת בשלוחות האחרות?
יעזור לי מאד.
תודה!

yoma

משתמש חדש
שבוע טוב,
יש כאן רכז/ת לבנים??
איזה פעילויות ונושאים מדברים לבנים? ואם יש תוכנית שנתית שניתן לקנות (בנושאים שונים)??
אשמח לקבל רעיונות.
תודה רבה

ט.י

משתמש חדש
למורה לאנגלית היקרה!
יש אפשרות להשאיר את מספר הקו שנוכל להחכים

yoma

משתמש חדש
איך אני רואה את התגובות להודעה שלי??
אשמח לעזרתכן/ם

תגרין

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
את מורה לאנגלית, לא?
להקבצה שלי אני משאירה כל יום דקה בסגנון של TED, דקה אפס אפס, לא יותר. הן מוזמנות להשאיר הודעות- כל דבר. כ-ל ד-ב-ר באנגלית, ובסוף כל שבוע אני בוחרת שם באופן רנדומלי והזוכה מקבלת שתי נקודות לציון המגן שלה. הן אוהבות את זה ועוקבות אחרי השיחות בקו 24 שעות! בכל שעה שפתחתי לראות את שיחות האון-ליין ראיתי פעילות בשלוחת האנגלית שלי...

וכרגע אני מחפשת רעיון שיתאים לכלל הכיתות ט'-י"ב, בעברית.
מדהים!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה