היה לנו נסיון רע איתו. המון תיקונים וחלקים יקרים. מסייגת שהיה עם מערכת גז ויתכן שזה פגע במערכות.גלאקסי
ברור שהגז פגע במערכות, כל הרכבים האמריקאים לא מתאימים בשורשם למערכת גז.היה לנו נסיון רע איתו. המון תיקונים וחלקים יקרים. מסייגת שהיה עם מערכת גז ויתכן שזה פגע במערכות.
לפיקאסו, אורלנדו, וופורד אס מקס יש מוניטין גרוע( לדוגי וגלאקסי אני לא יודע)יש רשיון אוטומט,
מה אומרים על:
אורלנדו
פורד אס מקס \גלאקסי
לודג'י
סי 4 פיקאסו
אכן כך לא שווה הכמויות של הבעיות שרק הולכות ומתגברות שהוא מביא איתוהיה לנו נסיון רע איתו. המון תיקונים וחלקים יקרים. מסייגת שהיה עם מערכת גז ויתכן שזה פגע במערכות.
ממליץ מאוד על קיה פורטה, אמינה ברמה גבוהה, מנוע ותיבת הילוכים מהטובים ביותר מהקטגוריה, מרווחת ונוחה מאוד לנסיעה. חסכונית בדלק 1/14.@יאיר דבוש
מה ממליץ לי על רכב טוב עד 25 אלף 5 מקומות?
יש בביתר משהו שמפרסם רודיוס ב 22,000 לא זוכר פרטים כרגע אם עדין רלוונטי אני ינסה לעבור לראות פרטיםאנחנו מחפשים רכב 7 מקומות במחיר שפוי,
מזדה 5\ טויוטה ורסו\ גרנדיס יקרים מידי,
יש משהו טוב בפחות מהם?
מה אומרים עליו?רנו לוגאן גיר ידני
אשמח לייעץ חינםיש למישהו מספר של סוכן אמין להתייעצות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: