ל"ג בעומר רכבים פרטיים - מירון - ל"ג בעומר תשפ"א

שלס

משתמש מקצוען
איך מגיעים לצפת בלי פקקים?
עד כמה שידוע לי בלג בעומר אפשר להגיע רק מכביש 89 הישן (8900) דרך ראש פינה.
לגבי פקקים - עד אליפלט זו אותה דרך שעושים האוטובוסים, אם יהיה פקק כולם יעמדו בו, לא משנה איך תבחרו להגיע.

סופריא - הוצאה לאור

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום גולד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
2 שאלות:

1. מישהו יודע מה כותבים בווייז כדי להגיע לחניון המדובר?
2. כמה עולה נסיעה בשאטל מהחניון למירון?

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עד כמה שידוע לי בלג בעומר אפשר להגיע רק מכביש 89 הישן (8900) דרך ראש פינה.
לגבי פקקים - עד אליפלט זו אותה דרך שעושים האוטובוסים, אם יהיה פקק כולם יעמדו בו, לא משנה איך תבחרו להגיע.
אני נסעתי לפני כמה שנים לצפת בליל ל"ג בעומר (לא בשביל להגיע למירון) היה מחסום בכניסה לצפת (כן דרך ראש פינה) הייתי צריך לשכנע את השוטרים שאני מגיע לצפת לצורך אחר ולא בשביל לצאת משם למירון...

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש למישהו מושג מתי המחסומים המשטרתיים יבוטלו ביום שישי אחה"צ, במוצ"ש, או בכלל ביום ראשון?

אני וביתי

משתמש מקצוען
חדשות

חניית כלי רכב פרטיים תתאפשר בחניונים הבאים:

כחל (מחלף כחל) וצבעון (סמוך ליישוב ג'יש).

חניון כחל ייסגר לשימוש ביום שישי בשעה 12:00.

החל מיום שישי בשעה 12:00 תתאפשר חניית כלי רכב פרטיים גם בחניון פרוד.

תשומת לבכם, חניון 'כפר הילדים' בכרמיאל וחניון 'חצור' בחצור לא יהיו בשימוש ולא יופעלו מהם הסעות ('שאטלים'). הציבור הרחב מתבקש שלא להגיע לחניונים הנ"ל .

בנוסף, לא תתאפשר חניית כלי רכב פרטיים בעיר כרמיאל ובתחנת הרכבת בעיר. בתחנת הרכבת לא תתבצע מכירת כרטיסים לשאטלים והנסיעה בהם תתאפשר אך ורק לבאים ברכבת הייעודית למירון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה