נכתב ע"י רחל;2417468:תמונות מקסימות! אהבתי במיוחד את השניה
נכתב ע"י רות נזרי;2417462:הידיים והפנים הוארו בצורה שווה
בעיין המקצועית שלי זה לא מפריע
נכתב ע"י ראובן 10;2418076:כדאי שתקשיבי.
התמונה מעולה. ולעין מקצועית זה כן הפריע עובדה שצלמת שמה לב לכך.
כדי שהתמונה תהיה מושלמת חבל שהידים וורדרדות. או סגלגלות. צבע עור טבעי הוא בז' -קרם.
נכתב ע"י rachelish78;2418093:אני באופן עקרוני לא אוהבת תמונות ניו בורן..
אבל אלו פשוט מדהימות וממיסות כל לב
לא חסר כלום ואין צורך לשנות שום דבר , פשוט מתוק ומושלם בעייני !!!
נכתב ע"י רות נזרי;2418187:אם היית קורא את כל התגובות היית רואה שזו ששמה לב לכך כתבה במפורש שהיא לא צלמת. ובכלל יעל כתבה שהידיים לבנות מידי - מה שלא נכון כי כך זה צולם ואין שום הבהרה חריגה
נכתב ע"י ראובן 10;2418244:קראתי והתכוונתי ליעל.
חבל שאל לא מתייחסת ברצינות להערות. גם לשלי. ואילו להערות מאלו שבכלל לא מהפורום את מקבלת בשמחה כל הערה אוהדת. זה פורום מקצועי. וכדאי מאוד ללמוד ממנו.
אני לא אומר. התמונות ממש טובות-דבש. היתה כאן הערה שנכנסה לפרטים. להפוך את התמונה למושלמת יותר. ואילו שאומרים שתמונה מושלמת כאילו אין כלום-אין להם מושג על מה מדברים.
נכתב ע"י עדינוש;2418318:ראובן, צילמת פעם ניובורן?
נכתב ע"י ראובן 10;2418330:את צלמת בכלל?
יחי ההבדל. אני צלם אירועים. ויודע לבחון תמונה גם אם לא מדובר באירוע. ומי שלא צלם בכלל אז...
נכתב ע"י בנישי;2418356:העור מדי מוחלק זה לא בובת שעווה
נכתב ע"י עדינוש;2418345:היא לא בפורפורציה לעומת המושלמות של התמונה. יתכן שהבהרת הפנים בשתי אחוז בפוטושופ היה נחמד. לא נצרך, לא חייב, ולא בהכרח יותר יפה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: