נכתב ע"י פסטו;2297983:הכל מעולה! - ספרי קצת איך את מגיעה לתוצאות כאלה מרשימות? איפה למדת?
נכתב ע"י יפית כוכב;2298012:סוניה, עבודה מקסימה!
ברוכה הבאה לפורום, מאחלת לך המון הנאה והרבה השתדרגות!
העבודה יפיפיה. הציור השני עוד עולה. המון הבעה ואומנות.
תספרי קצת על עצמך, זה מעניין.
ציור אלוף!
תמשיכו ליצור ולשתף!
ים הצלחות
נכתב ע"י אפרת 10;2299389:יפיפה!
נכתב ע"י סוניה;2300502:וגם- למדתי אצל הכי טובה- אמא שלי- 'דבורה קוטובסקי'
שוב- תודה!!
נכתב ע"י micn;2301074:אההה, עכשיו הכל מובן
באמת היתה לך מורה טובה!
ומצחיק, שכשראיתי את הציורים בהתחלה רציתי לכתוב שהם דומים לסגנון של דבורה קוטובסקי, בתור מחמאה ענקית. אבל חשבתי שזה רק בגלל שאני לא מכירה עוד הרבה עם הסגנון רישום המדויק הזה...
כנראה שגם הציורים שלכם איכשהוא קרובי משפחה
מחכים לראות עוד!
נכתב ע"י sweetpanda1;2301190:כנראה שאנחנו ממש מתבוננות טוב באיורים של דבורה...גם אני חשבתי אותו הדבר כשראיתי את הציורים שלך, סוניה.
איזו זכות יש לך!!!
ושכחתי לברכך על הצטרפותך לפורום הכי שווה בעולם. אז ברוכה הבאה
מחכים לעוד שיתופים שלך, פשוט להתענג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: