עזרה רישום לוועדת קבלה למעונות

מלמלה!!

משתמש מקצוען
לפני כשבועיים קיבלתי הודעה שעקב כך שיש רישום עודף למעון שרציתי לרשום את בתי, עלי להרשם לוועדת קבלה.
שלשום קיבלתי מייל מוועדת הקבלה שעל אף ששלחתי להם תלוש משכורת שלי וצילום תעודת זהות, עלי להשלים מסמך 'עיסוק אב רלוונטי המקנה זכאות'.
בעלי אברך ולכן לכאורה אנו לא זכאים לקבל דרגה, אלא שיודעי דבר טוענים שגזירת המעונות נדחתה לשנת 2024 בגלל הלחץ הפוליטי שהפעילו על שר האוצר.
השאלה היא מה עלי לעשות במקרה כזה, והאם יש טופס מסוים שאני צריכה למלאות.
תודה מראש.

1978

משתמש פעיל
לפני כשבועיים קיבלתי הודעה שעקב כך שיש רישום עודף למעון שרציתי לרשום את בתי, עלי להרשם לוועדת קבלה.
שלשום קיבלתי מייל מוועדת הקבלה שעל אף ששלחתי להם תלוש משכורת שלי וצילום תעודת זהות, עלי להשלים מסמך 'עיסוק אב רלוונטי המקנה זכאות'.
בעלי אברך ולכן לכאורה אנו לא זכאים לקבל דרגה, אלא שיודעי דבר טוענים שגזירת המעונות נדחתה לשנת 2024 בגלל הלחץ הפוליטי שהפעילו על שר האוצר.
השאלה היא מה עלי לעשות במקרה כזה, והאם יש טופס מסוים שאני צריכה למלאות.
תודה מראש.
אני העליתי אישור כולל. מקוה שיספיק להם.

מוישי איש טוב

משתמש רשום
עריכה תורנית
אנחנו נמצאים באותה דילמה.
למישהו יש מידע נוסף?
עוד כשבוע כבר אי אפשר להגיש טפסים.

טאלי

משתמש מקצוען
לא הבנתי..מעכשיו מגישים טפסים לתמת?
או וועדת קבלה?
מבלבל

מוישי איש טוב

משתמש רשום
עריכה תורנית
כדי להרשם לועדת קבלה צריך לשלוח טפסים שמוכיחים זכאות לקבלת דרגה
ועל פי זה הם מחליטים האם לקבל אותך.
מה מגישים בקשר לאב אברך?

ofir123

משתמש צעיר
מה באמת עושים????
מחר התאריך האחרון להגשת מסמכים
פשוט לשלוח אישור כולל?
יעבור?

אסתיס

משתמש מקצוען
האם ילד ממשיך מצרף רק ת.ז.??
בלי תלוש האמא ואישור כולל האבא?

עורכת קליפים

משתמש פעיל
כשאני מצרפת תלושי משכורת ברישום לועדת קבלה זה כבר כולל את קבלת הדרגה או שאחר כך צריך למלא בקשה לדרגה מהתחלה?

ילילי

משתמש מקצוען
לידיעת כולם היום נפתח הרישום לוועדת קבלה למעון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה