רישום להסתדרות המורים

ינאב

משתמש פעיל
אני חברת ההסתדרות כבר כמה שנים.
לי ספציפית הם עזרו בכמה תחומים. השנה למשל הפחיתו לי שעות שלא היו בתקן ואני אחרי לידה ניסיתי להסביר להנהלה את החוק, אבל לא באמת היה עם מי לדבר. פניתי להסתדרות והכל סודר ב"ה.
-מבחינת השי בפסח שימו לב שחלק הם מקבלים ממשרד החינוך. כך שאם אתם לא חברים בהסתדרות תקבלו בתלוש תוספת לפסח.
-המוסד מקבל תקציב בסוף שנה לפעילות לצוות לפי מספר החברים שבביהס

לגבי כרטיס אשמורת (הנטען- הירוק) זה תלוי אם את קונה בפוקס, גולף, גלי, ועוד כמה זה יוצא לך ב20 או 25 אחוז הנחה עם כפל מבצעים... אה... גם בגרג זה נותן הנחה.
בנוסף מקבלים מתנה בחודש של היומולדת מתוך רשימת מתנות. חלקם יש להוסיף כסף...
לחברי כרטיס אשראי אשמורת (צריך להצטרף בנוסף- זה חינם) יש גם מתנה בחינם לקראת פסח כמו לדג' סט סכו"ם יוקרתי וכד' שצריך אסוף מקניונים ביריד.

212824

משתמש רשום
יש לי כרטיס אשראי אשמורת ואני לא חברה בהסדרות המוירם.
מה אני מרוויחה מזה?

ינאב

משתמש פעיל
למיטב ידיעתי כרטיס אשמורת מחייב חברות בהסתדרות המורים

A052

משתמש סופר מקצוען
למיטב ידיעתי כרטיס אשמורת מחייב חברות בהסתדרות המורים
ייתכן שבהנפקה הראשונית, אבל לא כל הזמן.

בנוסף מי שזכאי לחשבון מורים בבנק מסד (כולל עובדי החינוה"ע) זכאי לכרטיס אשמורת, ללא שום קשר להסתדרות המורים.

212824

משתמש רשום
נכון. מי שבמסד זכאי לכרטיס אשמורת.
ומה ההטבות?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה