דגמים מאד יפים, כמה עולה 80X80 במבריק כולל מע"ממוזמנת אלינו ליניב קרמיקה אנחנו יבואני גרניט פורצלן. מחירים מהיבואן לצרכן!
ליווי ויעוץ חינם, מוזמנת לקרוא עלינו ביקורות כאן בפרוג. 054-7263039
לגביי המלצה!
אישית אני ממליצה על משי או מט חלק, כל המבריקים שריטים ללא יוצא מן הכלל!!!!
אצרף כמה דוגמאות נחמדות לאריח משי.
א. יכול להיות שמדובר בסוג שונה, יכול להיות שמה שיש לנו הוא הבעייתי, אין לי מושג, כדאי לבדוק, יכול להיות שהם שמו חומרים מונעי החלקהמעניין, אלפי דעות. אמרו לי כמה שיש מבריק ויש להם מלא ילדים קטנים וזה מושלם, דוחה לכלוך, טיטוא וזה מספיק.
בריצוף, מספר הדעות כמספר הדגמים.מעניין, אלפי דעות. אמרו לי כמה שיש מבריק ויש להם מלא ילדים קטנים וזה מושלם, דוחה לכלוך, טיטוא וזה מספיק.
כל דגמי ה80×80 64 ש"ח כולל מע"מדגמים מאד יפים, כמה עולה 80X80 במבריק כולל מע"מ
לא יודעת למה המחיר קשור...אבל מה שכן סיוט לרצף תוך כדי מגורים...יופי, תודה לכולן על המענה החלטנו על מה נלך בס"ד. ועכשיו-
מישהי יודעת כמה עולה לרצף תוך כדי המשך מגורים בבית? כלומר להזיז את הארונות וכו' ובהמשך להזיז אותם שיוכלו לרצף שם. רצף ערבי בצפון אמר לנו שזה פעמיים עבודה ורוצה 180 ש"ח למטר. זה נראה לנו מלא אבל לא מוכן לרדת במחיר. אם יש למישהי מידע על מחירים או רצף מקצועי אחר בצפון אשמח לקבל מספר.
גם אני קניתי אצלם ל 3 שיפוצים בפעם הרשונה הייתי לפני יותר מ10 שנים ולא רק ריצוף, גם כלים סניטרים ומטבחים אין מה להגיד יש להם מחירים ומבחר ללא תחרות והם מביאים סחורה מאוד עדכנית וטובהאני ריצפתי כמה פעמים ולמדתי לקנות רק מפרפקט ליין, המחיר הכי זול שיש, הדגמים הכי עדכניים, אולי השירות לא הכי מושלם בחנות - אבל חסכוני בצורה משמעותית, ולא ראיתי הבדל באיכות בין שאר החנויות האיכותיות שקניתי אצלהם לפני כן
שחיקה של ברק ושריטות יכול לקרות זה בעיה של רוב הריצופים מבריקים ויכול לקרות גם בריצוף ספרדי ואיטלקילא פרפקט ליין!!!!!!!!!
יש לי כמה חברות שקנו מהם ריצוף- והתחרטו עד עומק נשמתן.
הריצוף נראה אחרי זמן קצר משופשף, מלא שריטות וירד לו כל הברק.
אנחנו ריצפנו לפני חצי שנה, ריצוף מהמם מבריק גרניט פורצלן.
הוא מעולה, נשטף בקלות והעיקר- מתאים לבית עם ילדים קטנים!
עשינו אצל טרבלסי קרמיקה- קצת יקר אבל שווה כל שקל.
לא רלוונטי...בצפון- בחיפה
מה המחיר לריצוף מטר על מטר? ואיפה יש לכם אולמות תצוגה?מוזמנת אלינו ליניב קרמיקה אנחנו יבואני גרניט פורצלן. מחירים מהיבואן לצרכן!
ליווי ויעוץ חינם, מוזמנת לקרוא עלינו ביקורות כאן בפרוג. 054-7263039
לגביי המלצה!
אישית אני ממליצה על משי או מט חלק, כל המבריקים שריטים ללא יוצא מן הכלל!!!!
אצרף כמה דוגמאות נחמדות לאריח משי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: