לכן כתבתי:גם זה לא בסדר...!!
לא יקרה יותר
תכל'ס, עכשיו זה בר תיקון או שהכל אבוד?
לכן כתבתי:גם זה לא בסדר...!!
לא יקרה יותר
לא יכולה להבין...כבר היה לי מקרה של מישהו שניצל את המייל שכתבתי כאן..
נכון! מצטרפת!תודה למנהלות המסורות שקופצות עם כל קריאה!!
לא תצטרכי, לא הולכת להסתכן שוב...לא מבטיחה הלאה...
גמני חושבת שכדאי להוסיף קרמיקה מעניינת שתתן חיבור.@טוליפ לבן אם את חוששת שהמראה של האמבטיה יהיה קודר/משעמם
למה את לא הולכת על חיפוי בהיר/מעניין יותר? יש היום שפע של אריחים בחנויות
ממליצה למצוא השראה כלבבך ולפי זה לבחור
הריצוף שבחרתם ממש יפה.היי כל מי שעזר וחיווה את דעתו.
אפשר שאלה אחרונה? (מקווה..)
ותודה לכל מי שיטרח לפתוח את כל הקישורים...
בסוף בחרנו לרצף את כל הבית בדגם הזה:
(הצבעים לא משו, זה יותר אפור ממה שנראה כאן)נגב - לעצב את הבית, מהבית | Negev
נגב - ברוכים הבאים לנגב אונליין, החברה המובילה לעיצוב הבית. ריצוף, חיפויי קירות, אמבטיות, ארונות אמבטיה, ברזים, כיורים, מקלחונים ופרקט של המותגים המובילים בעולם.www.negev-new.co.il
ואת האמבטיה והשירותים בדגם הזה:
לא יודעת מה תצליחו לראות בקישור, זה אפור כהה חלק בגודל 33/33.נגב - לעצב את הבית, מהבית | Negev
נגב - ברוכים הבאים לנגב אונליין, החברה המובילה לעיצוב הבית. ריצוף, חיפויי קירות, אמבטיות, ארונות אמבטיה, ברזים, כיורים, מקלחונים ופרקט של המותגים המובילים בעולם.www.negev-new.co.il
ואת המרפסת:
שזה - קרמיקה דמוי פרקט, בצבע גרדז' (אפור- עם טיפה נטיה לבז')ריצוף עץ| אריחי גרניט פורצלן במראה עץ | Negev
ריצוף עץ לרכישה אונליין בנגב. קולקציית אריחי גרניט פורצלן במראה עץ דקור לעיצוב ייחודי המתאים גם למרפסות ולמקלחות. בואו לבחור, הזמינו ותהנו ממשלוח עד הביתwww.negev-new.co.il
אחרי שחתמנו ובחרנו וסגרנו,
פתאום חשבתי על הריצוף במפרסת, שבעצם - מה פתאום?
אם כל הבית במראה מט, בטון, אפור ואורבני, מה הקשר מרפסת פרקט?
ולמה אלף סוגי ריצוף לבית אחד?
האם יהיה חכם יותר לבחור למרפסת ריצוף זהה לחדרי אמבטיה ושירות? או שהפרקט הזה משתלב בסדר?
מה אומרים המומחים דכאן?
ובמקרה שלי, שהמרפסת יוצאת מהסלון, והריצוף כזה משויש.הריצוף שבחרתם ממש יפה.
כשאני הלכתי לבחור ריצוף למרפסת דווקא הומלץ לי על דמוי פרקט וסוגיו או דמוי אבני חצר.
בסופו של דבר עשיתי דמוי פרקט כמו בחדר שליד (יש לי חלון ויטרינה על כל הקיר וזה נראה כמו המשך של החדר).
גם שלי מרפסת לא גדולה בכלל.ובמקרה שלי, שהמרפסת יוצאת מהסלון, והריצוף כזה משויש.
נראה לך קשור?
תכל'ס המרפסת הזאת בדיחה. 12מ"ר. לא איזה גן גדול ומרשים.
עדין עדיף פרקט?
את במקרה מפרויקט בבית שמש?ובמקרה שלי, שהמרפסת יוצאת מהסלון, והריצוף כזה משויש.
נראה לך קשור?
תכל'ס המרפסת הזאת בדיחה. 12מ"ר. לא איזה גן גדול ומרשים.
עדין עדיף פרקט?
נכון.את במקרה מפרויקט בבית שמש?
תודה!לטעמי...
אין קשר בין חדרי האמבטיה למרפסת
מה שבחרת למרפסת מאד מאד יפה יותר מתאים למרפסת מאשר מה שבחרת לאמבטיה.
הם לא צמודים אחד לשני הם לא משמשים לשימוש דומה המשותף היחיד בינהם ששניהם נרטבים איכשהו אז הם צריכים ריצפה מתאימה לרטוב.
אז להעדיף אותה?
זה גם נותן לי...אני אישית מאד אהבתי את הבחירה שלך אבל אני לא מקצועית אני חובבנית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: