אני מנסה לבחור תמונת רקע לשיחת וידאו בזום, אבל הבעיה - שהוא בוחר גוון מסוים ורק אותו הוא צובע עם הרקע,
מה שקורה - הוא צובע למשל - את הקיר, את הפנים שלי וכו' - כל מה שבגוון דומה,
אולי לחצתי בטעות על משהו בהגדרות?
אשמח לעזרה!!
לא עוזר לי.הדרכה על תוכנת זום Zoom
בסרטון זה נכסה את הנושאים הבאים עבור תוכנת Zoom: הורדת התוכנה למחשב, התחברות לתוכנה, התחלת פגישה, זימון אנשים מתוך פגישה קיימת, ניהול משתתפים בשיחה, שיתוף מס...youtu.be
אם כך אז הפיתרון הוא מה שכתבתינקוט לשון אחרון
לא מצליחבקישור הזה להכניס את הקוד ואז ניתן לצרף
Join Meeting | Zoom
Join a Zoom Meeting directly from your web browser using a meeting code or link.us04web.zoom.us
אם אתם מתחברים לפגישה דרך הטלפון, הוא מבקש בתחילה meeting id שזה קוד הפגישה, וpassword - סיסמא, תלוי בהגדרותלא מצליח
מכניס את הID בקישור הזה ואח"כ עדיין לא מצליח להתחבר למערכת.
אולי מישהו פה יתרגם את מה שאומרים בטלפון ההוא מה התפריט. כי אולי אני לא לוחץ נכון.תודה רבה
נפתח לך שיחה בזום?לא מצליח
מכניס את הID בקישור הזה ואח"כ עדיין לא מצליח להתחבר למערכת.
אולי מישהו פה יתרגם את מה שאומרים בטלפון ההוא מה התפריט. כי אולי אני לא לוחץ נכון.תודה רבה
אולי זה קשור לאיכות המצלמה, אצלי זה תקין, אם כי החיתוך סביב תמונת הראש שלי ובידולה מן הרקע אינם מוצלחים במיוחד.אני מנסה לבחור תמונת רקע לשיחת וידאו בזום, אבל הבעיה - שהוא בוחר גוון מסוים ורק אותו הוא צובע עם הרקע,
מה שקורה - הוא צובע למשל - את הקיר, את הפנים שלי וכו' - כל מה שבגוון דומה,
אולי לחצתי בטעות על משהו בהגדרות?
אשמח לעזרה!!
איזה אותיות?הבעיה שצריך להקיש אותיות באנגלית כדי להתחבר דרך הטלפון ואי אפשר בטלפון לעשות זאת.
תודה רבה על הפירוט. אם ככה אז אני עושה בכל בסדר.נפתח לך שיחה בזום?
אם כן, אחרי שנגמר התקליט באנגלית אמורים להכניס את הקוד בן 10 הספרות להקיש ## ואז זה אמור להתחבר, אבל צריך לאשר בזום את כניסת המתקשר, מצורפת תמונה לוחצים למטה היכן שמוקף בעיגול שחור ואז נפתח מסך בצד ימין שרואים מי משתתף וכשמתקשרים מופיע המספר שם וכשעומדים עליו הוא נותן שתי אפשרויות ללחוץ השמאלי זה אישורצפה בקובץ המצורף 638510
תפרטי יותר.מה אני עושה שאין לי שמע בזום?
רק את הרמקול בלי האוזניות.
אני מכירה את האופציה, התכוונתי לשאול דווקא אם כבר פתחתי פגישה, שלחתי קישורים, ובסוף רוצה לדחות אותה.אל תפתחי פגישה רגילה, אלא תשמשי בתזמון שלהם:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: