דרוש מידע ריח מבחיל ברחוב אבן האזל ירושלים

חשבת מלי

משתמש פעיל
מאתמול בלילה התפשט ברחוב ריח נוראי, ראיתי מלמעלה ששכנים הזעיקו כבאות והצלה, חשבו שמדובר בדליפת גז, לי זה מרגיש כמו ריח של פגר או דגים סרוחים,
האם למישהו כאן יש מידע האם יודעים כבר מה מקור הריח?
(הריח נכנס לבתים וזה מאוד לא נעים....)

שמעון963852741

משתמש פעיל
לא גר באזור, ולא הרחתי את הריח, אבל יודע שהרבה פעמים יש מזיבול של שדות ריח של נבלה (תשאלו את מי שגר במושב.
לפעמים זה מגיע גם מזיבול של דשא בגינה חדשה וכדו'.

חשבת מלי

משתמש פעיל
לא גר באזור, ולא הרחתי את הריח, אבל יודע שהרבה פעמים יש מזיבול של שדות ריח של נבלה (תשאלו את מי שגר במושב.
לפעמים זה מגיע גם מזיבול של דשא בגינה חדשה וכדו'.
אין באזור שום אובייקט שעבר דישון, הריח מוזר , שילוב של גז, פגר, ודגים סרוחים, אנשי כב"א חיפשו אתמול בפנסים בין ומאחורי הבניינים ולא מצאו דבר, חשבתי שאולי מישהו שקורא את ההודעה שלי מצוי יותר בפרטים,

חשבת מלי

משתמש פעיל
מאתמול בלילה התפשט ברחוב ריח נוראי, ראיתי מלמעלה ששכנים הזעיקו כבאות והצלה, חשבו שמדובר בדליפת גז, לי זה מרגיש כמו ריח של פגר או דגים סרוחים,
האם למישהו כאן יש מידע האם יודעים כבר מה מקור הריח?
(הריח נכנס לבתים וזה מאוד לא נעים....)
סיפור הזוי!
במוקד עיריית ירושלים ענו לפונים שלאחר ברור אחר מקור הריח הנורא מסתבר שבערב יום כיפור עבר ברחוב טנדר עם פגרי תרנגולים ( ממתחם כפרות) ופיזר אותם בפחים המוטמנים לאורך הרחוב, הפגרים וכל השאר פונו אך צריך לשטוף את הפחים עם משאבה, בינתיים עוצמת הריח פחתה אך עדיין הולך ובא תלוי בכיוון הרוח....

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא שוחטים אותם ונותנים לנזקקים?
או שרק אני נאיבית?
שנים שאנחנו רק על כסף,
כי מאיש מוכר בתחום הלולים הבנו שתרנגולות שעברו את "מסע ההיטהרות" שלהם
לא יכולים לחזור לשחיטה, לפי משרד הבריאות.
(הם לא אכלו יום יומיים, עמדו, נסעו, שעות בשמש, שלא לדבר על הפעמים "שכיפרו" עליהם וכו...)
רובם מתים, חולים בסוף יום!!!

פנדורה

משתמש מקצוען
גם לדעתי התרנגולים עוברים התעללות, אצלנו הלולים עמדו בפתח חיידר, ראיתי ילד שופך עליהם מים מבקבוקו האישי בעידוד חבריו.....
אח"כ נשמט איזה לול לכביש, התרנגולים עפו מגובה. לא פשוט.

בלונדי

משתמש פעיל
סיפור הזוי!
במוקד עיריית ירושלים ענו לפונים שלאחר ברור אחר מקור הריח הנורא מסתבר שבערב יום כיפור עבר ברחוב טנדר עם פגרי תרנגולים ( ממתחם כפרות) ופיזר אותם בפחים המוטמנים לאורך הרחוב, הפגרים וכל השאר פונו אך צריך לשטוף את הפחים עם משאבה, בינתיים עוצמת הריח פחתה אך עדיין הולך ובא תלוי בכיוון הרוח....
אני עברתי באזור 12:00 בלילה באחד ממוקדי הכפרות הידועים וראיתי שכל התרנגולות שלוש רבעי מתים ולדעתי חצי מתו, הם צפופים בכלוב, לא נותנים לשתות בחום הזה של הקיץ וכו'

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא התעללנו בהם.
ולא קנינו תרנגולים חצי מתים.
הם גם לא שהו בתנאים זוועתיים.
ברור, אצל הסבתות שלנו כך אכלו עוף. שחטו במקום.
רק שממה ששמעתי, לפי משרד הבריאות זה לא חוקי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה