נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1638458:יש לי כרגע מפיץ ריח של ללין פתוח בחדר (כזה עם המקלות),
אין ממנו טיפת ריח
בשבוע הראשון הריח ממנו מדהים בהחלט, אבל מחצי הבקבוק אין שום ריח,
וזה לא פעם ראשונה שזה קורה אצלי עם מפיצי הריח האלו של ללין...
ואיזה ריח שלהם מומלץ?נכתב ע"י ת123;1638465:אני גם התאכזבתי מללין מריח רק בהתחלה ואח"כ לא מריחים שום ריח
'סבון של פעם' נשאר ריח מדהים!!
נכתב ע"י תיקתוק;1638799:ואיזה ריח שלהם מומלץ?
איך זה נראה, ואפוא רוכשים אותו?נכתב ע"י תיקתוק;1638799:ואיזה ריח שלהם מומלץ?
נכתב ע"י אביגיל אינש;1638338:אני לא יכולה לשים דוק סבון לאסלה..
מכיון שזה אחד התחביבים האהובים על הקטנצי'ק שלנו... להוציא ולהכניס ולשחק עם הרבה מים..
(כל היום צריך לבדוק שהדלת שם סגורה.... אבל מספיק פשלה קטנה, שמשהו שכח לסגור... והוא כבר עם ידיי'ם בתוכה בהתלהבות!!!!!)
נכתב ע"י אביגיל אינש;1638308:עוד לא הצלחתי למצוא מפיץ ריח טוב לחדר השירותים והאמבטי'ה
אשמח להכיר ולשמוע מנסיון על מפיץ ריח טוב ואיכותי. (לא עם בטריות ותקעים וכד')
תודה!!!!!
של איזו חברה? אפוא קנית? ומה העלות?נכתב ע"י שרה סגל;1638908:למה לא עם בטריות?
יש לי מכשיר עם בטריה והוא מפיץ ריח מדהים בכל הבית!
למרות שהוא רק בשירותים
פעם בחודש להחליף מילוי ופעם בחודשיים בטריה
לי יש כבר שנים את המכשיר הגדול של אייר וויק , יש לי 2 מכשירים אחד באמבטיה ואחד בשרותים, באמבטיה כיוונתי ליותר התזות כי זה חדר גדול יותר ובשרותים למינימום ואני מאד מאד מרוצה. תמיד יש ריח טוב בשרותים.נכתב ע"י חדוי כנרת;1638921:של איזו חברה? אפוא קנית? ומה העלות?
נכתב ע"י איל עיצובים;1639071:בחנות פדר בבני ברק מוכרים משהו מסיליקון. תולים אותו על האסלה כלפי חוץ והמוכרת אמרה שיש לזה ריח טוב לזמן ארוך - לא ניסתי.
ואת אביגיל לא ניסית?....
נכתב ע"י אך;1639080:לי יש כבר שנים את המכשיר הגדול של אייר וויק , יש לי 2 מכשירים אחד באמבטיה ואחד בשרותים, באמבטיה כיוונתי ליותר התזות כי זה חדר גדול יותר ובשרותים למינימום ואני מאד מאד מרוצה. תמיד יש ריח טוב בשרותים.
נכתב ע"י ת123;1638465:אני גם התאכזבתי מללין מריח רק בהתחלה ואח"כ לא מריחים שום ריח
'סבון של פעם' נשאר ריח מדהים!!
נכתב ע"י pnina912100;1639173:מכשיר מעולה, חיפשתי אותו ולא מצאתי!!!
איפה קונים אותו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: