נשאר לכם פופקורן שמתחיל כבר להתייבש ועוד רגע הוא ינווט אל עבר הפח?
גם לנו.
ובגלל שליבי כאב על אותם גרגרים שעברו פיצוץ בשמן חם, החלטתי לנסות לעשות איתם משהו שיציל אותם מביקור בחירייה.
יצא לא רע בכלל.
מה לא רע בכלל?
טעים!
חטיף מתוק-מלוח. קרמלי.
הפופקורן לא במרקם פריך אבל הריבועים האלו מוצלחים באמת
מזכירים את טעמו של החטיף הזה, אבל לא פריך כמוהו:
אז אם אתם אוהבים בחטיף הזה רק את הפריכות שלו- המתכון הזה לא בשבילכם. אם הטעם מדבר אליכם- שווה נסיון!
לתבנית A4
מדידה בכוסות שתה חמה בגודל הרגיל.
12 כוסות פופקורן מוכן, עם מלח.
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סירופ מייפל
3/4 כוס חמאת בוטנים [אפשר טבעית, עדיף ממותקת]
ממיסים סוכר, מייפל וחמאת בוטנים יחד לסירופ סמיך, חלק.
מערבבים עם הפופקורן. הכי קל במיקסר. עד שהפופקורן מעשה דביק ומצופה בסירופ
משטחים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה ומהדקים היטב ממש. דוחסים ממש כדי שיהיה אפשר לחתוך מבלי שיתפורר
מכינים ציפוי:
150-200 גרם שוקולד מריר
3 כפות חמאת בוטנים
ממיסים ומורחים על תערובת הפופוקרן.
מקררים להתקשות של השוקולד.
מוציאים לשיש וממתינים כדקה-שתיים
פורסי0 בסכין חדה ומשוננת בזהירות.
שומרים במקרר בכלי אטום.
או על השיש בכלי אטום ליומיים-שלושה- אם לא ייגמר קודם...
בתיאבון!
גם לנו.
ובגלל שליבי כאב על אותם גרגרים שעברו פיצוץ בשמן חם, החלטתי לנסות לעשות איתם משהו שיציל אותם מביקור בחירייה.
יצא לא רע בכלל.
מה לא רע בכלל?
טעים!
חטיף מתוק-מלוח. קרמלי.
הפופקורן לא במרקם פריך אבל הריבועים האלו מוצלחים באמת
מזכירים את טעמו של החטיף הזה, אבל לא פריך כמוהו:
אז אם אתם אוהבים בחטיף הזה רק את הפריכות שלו- המתכון הזה לא בשבילכם. אם הטעם מדבר אליכם- שווה נסיון!
לתבנית A4
מדידה בכוסות שתה חמה בגודל הרגיל.
12 כוסות פופקורן מוכן, עם מלח.
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס סירופ מייפל
3/4 כוס חמאת בוטנים [אפשר טבעית, עדיף ממותקת]
ממיסים סוכר, מייפל וחמאת בוטנים יחד לסירופ סמיך, חלק.
מערבבים עם הפופקורן. הכי קל במיקסר. עד שהפופקורן מעשה דביק ומצופה בסירופ
משטחים בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה ומהדקים היטב ממש. דוחסים ממש כדי שיהיה אפשר לחתוך מבלי שיתפורר
מכינים ציפוי:
150-200 גרם שוקולד מריר
3 כפות חמאת בוטנים
ממיסים ומורחים על תערובת הפופוקרן.
מקררים להתקשות של השוקולד.
מוציאים לשיש וממתינים כדקה-שתיים
פורסי0 בסכין חדה ומשוננת בזהירות.
שומרים במקרר בכלי אטום.
או על השיש בכלי אטום ליומיים-שלושה- אם לא ייגמר קודם...
בתיאבון!