דרוש מידע רטלין לפני טסט

e b p

משתמש מקצוען
לא בטוח שכדאי.
ריטלין הוא לריכוז לא לרוגע.
עדיף משהו טבעי כמו רגיעון או רסקיו.
אי אפשר לקבל מרשם לריטלין מרופא משפחה- בעיקר לא לכזה דבר.

חיים של תורה

משתמש מקצוען
ואם כן צריך לריכוז בטסט..?
בטסט לא חסר ריכוז, הבעיה היא שיש ריכוז יתר...
לא הייתי ממליץ לקחת שום כדור, רק לנסות לשכנע את עצמנו שהכל מלמעלה ומה שנגזר זה מה שיהיה, ולתת תרומה קטנה לפני הטסט ולהתפלל לקב"ה שתעברו את זה בשלום.
אחרי זה אפשר להיות רגוע לגמרי.
ואם בכל זאת רוצים משהו יותר מזה, אז שמעתי פעם שכדאי לבקש מהקב"ה, שבמידה ותעברו את הטסט בשלום ותקבלו רישיון מיידי, תתרמו את הסכום של הטסט הבא (שנמנעתם ממנו) לצדקה.

dini12n n3b

משתמש פעיל
המורה אמר לי שהבעיה שליזה ריכוז וכדאי שאקח משהו לריכוז...

אהרןאהרן

משתמש פעיל
באם לא התנסת ברטלין על סוגיו, לא הייתי ממליץ שהטסט יהיה בתוקפה הראשונה לנטילת הרטלין. כמו כן כמדומני שבעלון המצורף יש אזהרת נהיגה.

אינגליש מייל

אנגלית במייל שלך
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
עיצוב ואדריכלות פנים

מלכת אנגליה

משתמש פעיל
עריכה תורנית
שמעתי סגולה מרב גדול,
לקחת לטסט חתיכת מצה שנשארה מהאפיקומן.
סגולה בדוקה לעבור את הטסט בקלות.

אבינועם הגאון

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
המשתמש נחסם
בהחלט ממליץ!!!!!!!!!!
אבל צריך לדעת איזה כדור. אני לקחתי אטומיק. סוג של כדור שעושה רוגע ושלווה מחד, וריכוז גובה מאידך. פשוט עשה נפלאות!!!!!! רוב אחוזי ההצלחה שלי נבעו ממנו.
אם כי יצויין שיש לו תופעות לוואי, הוא יקר מאד ולקחתיו ללא מרשם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה