אם אינני טועה הכינור זה שייך לרמת גבעת זאב , כשאנחנו ביררנו על האזור הבנו שזה אזור יותר מודרני ומעורב עם דתיים ואגן האיילות הוא האזור החרדי ליטאים ספרדים חסידיםאשמח מאד לשמוע פרטים על האזור הבנתי שזה צמוד לאגן האיילות - האם מתאים לזוג ליטאי צעיר עם ילדים?
מי האכלוסיה?
תודה מראש!
כפי שציינו מדובר באוכלוסיה דתית ומודרנים מאד לא חרדי בכלל ולכן המחירים שם יותר זולים מאגן האיילות.כך היה כשאנחנו ביררנו על האזור לפני כמה חודשיםתודה על המענה..
כן חשוב לי להבין מה זה מעורב? סגנון מתחרדים קרית יובל/גילה או סגנון רמה א בבית שמש?
תודה רבה!!
שלום.
יש למישהו יותר מידע על הרחוב, אם הוא מתאים לאברך עם ילדים? ומה ההבדל לדוגמא בין שם לרמות ב' וכדו' שגם שמא יש חילונים.
דחוף לי מאוד מאוד.
תודה מראש.
מה זה אומר?רמת גבעת זאב - סטייליסטים.
נראה לי יותר סגנון הר שמואל מאשר רמות במה זה אומר?
איך זה משפיע עלי והילדים יותר ממקום אחר כמו רמות ב' וכדומה למי שמכיר...
אין שם בית כנסת? במה זה מתבטא?
אם אפשר יותר פירוט ממי שיודע, פשוט אני מחפש דירה ושם זה הרבה יותר זול בהרבה.
סגנון חרדים עובדים מודרנים, לא שחור לבן, צניעות לא משהו..., ממ"ח וכו', בשונה מרמות ב' בו יש קבוצה גדולה של אברכים כולל מוסדות לימוד ובתי כנסת "אברכיים" שם אין.מה זה אומר?
איך זה משפיע עלי והילדים יותר ממקום אחר כמו רמות ב' וכדומה למי שמכיר...
אין שם בית כנסת? במה זה מתבטא?
אם אפשר יותר פירוט ממי שיודע, פשוט אני מחפש דירה ושם זה הרבה יותר זול בהרבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: