דרוש מידע רוקח שחצן וחצוף- למי פונים?

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אצלנו היה רוקח שהיה עצבני כלפי לקוחות.
אבל אף אחד לא התלונן, וכולם סבלו.
מכיון ששמתי לב שאני מדירה רגליי מבית המרקחת בגללו,
והולכת לבית מרקחת רחוק יותר, הבנתי שזה לא הגיוני ונדרש שינוי.
הבהרתי לו בפעם הבאה שצעק עליי- שאני הולכת להתלונן עליו.
הלכתי להנהלת הקופה והתלוננתי ודרשתי לבדוק שישנה יחס.
הנהלת הקופה טיפלה בזה כנראה
והיום הוא סבלן סופר, מתנהג יפה, ושלחנו עליו אישית ביקורות טובות גם להנהלה,
וגם בשרות הלקוחות!

מיכל ב'

כתבת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אגב, גם כשהתלוננו עליו- אמרנו עליו תוך כדי דברים טובים.
אמרנו להנהלה שהוא מאד אחראי, ומתייחס לעבודה שלו ברצינות.
אבל היחס שלו לא טוב, ולכן למרות שהוא מקצועי, הוא נמצא בצומת רגישה,
במקום שאנשים לא מרגישים טוב ונאלצים לרכוש תרופות,
לכן הוא לא מתאים.

לא גידפנו אותו, לא אמרנו שהוא חצוף. אלא תארנו מה אמר לנו, וכל מיני הערות שלו,
ולכן גם התייחסו אלינו ברצינות.

nechami21

משתמש מקצוען
אם מדובר בלאומית - כדאי לכתוב ב’צור קשר’ באתר. כך הביקורת או השבחים מגיעים להנהלה הראשית. ראשית.
למנהל הסניף אין סמכויות כך שתלונה אליו לא יעילה.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אם אפשר לקפוץ על האשכול:
שלשום היינו צריכים לקנות ריטלין בבית מרקחת שפתוח עד 22:00, הגענו בערך ב 20:30 וחיכינו חצי שעה בתור (כשאלו שלפנינו מקבלים שירות ארוך ואדיב על גבול הטרחני)
כשהגיע התור שלנו אמרו לנו: "סליחה, בשעה כזו לא קונים ריטלין, תבואו מחר בבוקר".
ניסינו להלחם, אמרנו להם שזה לא בסדר שהם נתנו לנו להמתין חצי שעה, ושאין שום הודעה ושום איזכור בשום מקום על הכלל המטופש הזה שהם כנראה המציאו באותו רגע, והם היו די עקשנים,
בסופו של דבר אחרי מיני בלגן הם התקפלו ואמרו לנו, "טוב רק תשתקו ותגידו תודה, זה לא מובן מאליו שאנחנו מוותרים לכם".
האם להתלונן ולמי כדאי להתלונן?

הרי האלפים

משתמש צעיר
הכי פשוט.
הייתי פונה למנהל קישרי לקוחות +הייתי כותבת מס' מיילים לגופים שונים באותה קופה כך שבטוח מישהו יסתכל על זה

קפוצ'וני

משתמש פעיל
אני מאד מבינה ומזדהה עם התלונות אבל בתור אחת שעובדת עם לקוחות צריך לדעת שזה דבר מתיש ושוחק,
ויש הרבה אנשים שאוהבים להוציא מהכלים את אנשי השירות וגם שימו לב שהיחס אליהם בד"כ הוא מזלזל ולא מכבד בכלל..
ברור שזה לא מוצדק בשום אופן צורת דיבור לא מכובדת אבל אני חושבת שכדאי לראות ולנסות להבין את הצד הזה..

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
הכי פשוט.
הייתי פונה למנהל קישרי לקוחות +הייתי כותבת מס' מיילים לגופים שונים באותה קופה כך שבטוח מישהו יסתכל על זה
זה היה תגובה אלי?
אם כן איך אנחנו מוצאים את מנהל קשרי הלקוחות ולאיזה גופים שונים בקופה אפשר לפנות.

גלידה

משתמש מקצוען
הרוקח/המנהל האחראי במכבי כהנמן גם מתנהג מאד לא יפה והתלוננתי עליו כמה פעמים,
אתם מתכוונים אליו?

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
מה זאת אומרת מה קשור ריטלין לשעה שקונים אותו
הם הסבירו שמשבע בערב עד עשר בלילה זה כאילו מתכונת חירום ומרשם ריטלין מצריך הרי להציג ת.ז. וגם למלא שם וטלפון של הקונה וזה מבזבז להם כנראה זמן ואין להם כח לזה.

פודרה המלך

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אל תקחי ללב
כולם חוטפים ממנו :(
עברתי בגללו לבית מרקחת בסניף כהנמן כי הוא הודיע לנו שהוא לא מוכן יותר להזמין בשבילנו את התרופה הקבועה
(לא זוכרת אפילו על מה יצא הקצף)

בקשר לקופה עצמה אני ממש מבואסת
אנחנו מטופלים אצל פרופסור מורד שמטפל בעצירת מספר בעיניים
התחלנו אצלו כשהיו לו הסדרים מהקופה
פתאום ללא הודעה מוקדמת שהקופה ביטלה את ההשתתפות אצלו כך שעולה לנו כל ביקורת דו שנתית 900 שקלים לביקור.
בקיצור- נדפקנו :confused:
בבית מרקחת בקופ"ח ממול יש אחלה רוקחים מעולם לא חטפתי ...

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אם אפשר לקפוץ על האשכול:
שלשום היינו צריכים לקנות ריטלין בבית מרקחת שפתוח עד 22:00, הגענו בערך ב 20:30 וחיכינו חצי שעה בתור (כשאלו שלפנינו מקבלים שירות ארוך ואדיב על גבול הטרחני)
כשהגיע התור שלנו אמרו לנו: "סליחה, בשעה כזו לא קונים ריטלין, תבואו מחר בבוקר".
ניסינו להלחם, אמרנו להם שזה לא בסדר שהם נתנו לנו להמתין חצי שעה, ושאין שום הודעה ושום איזכור בשום מקום על הכלל המטופש הזה שהם כנראה המציאו באותו רגע, והם היו די עקשנים,
בסופו של דבר אחרי מיני בלגן הם התקפלו ואמרו לנו, "טוב רק תשתקו ותגידו תודה, זה לא מובן מאליו שאנחנו מוותרים לכם".
האם להתלונן ולמי כדאי להתלונן?
לגבי השעה אין לי מושג
בכללי לא כל רוקח מוסמך לספק לך ריטלין
הרבה פעמים אתה מגיע בתור לרוקח והוא אומר "אני לא יכול לתת" תפנה לרוקחת השנייה
הם כנראה בתקופת הסטאז' וכל משפחת התרופות האלה מוגדרת "סמים"

פרידא

משתמש מקצוען
מה זאת אומרת מה קשור ריטלין לשעה שקונים אותו
גם אצלנו בבית מרקחת של הקופה יש שילוט שאי אפשר לבוא לקנות ריטלין ממש לפני הסגירה (הבנתי שזה נמצא בכספת וגם לוקח זמן להוציא את זה. לא ראית שהרוקח הולך להוציא ולוקח לו כמה דקות?)

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
גם אצלנו בבית מרקחת של הקופה יש שילוט שאי אפשר לבוא לקנות ריטלין ממש לפני הסגירה (הבנתי שזה נמצא בכספת וגם לוקח זמן להוציא את זה. לא ראית שהרוקח הולך להוציא ולוקח לו כמה דקות?)
יכול להיות
אבל אמרנו להם: תשימו שלט שאין קניית תרופות סמים בשעות X ואז לא היינו מחכים חצי שעה.
כנראה שאין כזה כלל, ואולי גם אסור להם לעשות כזה כלל על דעת עצמם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה