זה היה תגובה אלי?הכי פשוט.
הייתי פונה למנהל קישרי לקוחות +הייתי כותבת מס' מיילים לגופים שונים באותה קופה כך שבטוח מישהו יסתכל על זה
מה זאת אומרת מה קשור ריטלין לשעה שקונים אותוכשהגיע התור שלנו אמרו לנו: "סליחה, בשעה כזו לא קונים ריטלין, תבואו מחר בבוקר".
הם הסבירו שמשבע בערב עד עשר בלילה זה כאילו מתכונת חירום ומרשם ריטלין מצריך הרי להציג ת.ז. וגם למלא שם וטלפון של הקונה וזה מבזבז להם כנראה זמן ואין להם כח לזה.מה זאת אומרת מה קשור ריטלין לשעה שקונים אותו
בבית מרקחת בקופ"ח ממול יש אחלה רוקחים מעולם לא חטפתי ...אל תקחי ללב
כולם חוטפים ממנו
עברתי בגללו לבית מרקחת בסניף כהנמן כי הוא הודיע לנו שהוא לא מוכן יותר להזמין בשבילנו את התרופה הקבועה
(לא זוכרת אפילו על מה יצא הקצף)
בקשר לקופה עצמה אני ממש מבואסת
אנחנו מטופלים אצל פרופסור מורד שמטפל בעצירת מספר בעיניים
התחלנו אצלו כשהיו לו הסדרים מהקופה
פתאום ללא הודעה מוקדמת שהקופה ביטלה את ההשתתפות אצלו כך שעולה לנו כל ביקורת דו שנתית 900 שקלים לביקור.
בקיצור- נדפקנו
לגבי השעה אין לי מושגאם אפשר לקפוץ על האשכול:
שלשום היינו צריכים לקנות ריטלין בבית מרקחת שפתוח עד 22:00, הגענו בערך ב 20:30 וחיכינו חצי שעה בתור (כשאלו שלפנינו מקבלים שירות ארוך ואדיב על גבול הטרחני)
כשהגיע התור שלנו אמרו לנו: "סליחה, בשעה כזו לא קונים ריטלין, תבואו מחר בבוקר".
ניסינו להלחם, אמרנו להם שזה לא בסדר שהם נתנו לנו להמתין חצי שעה, ושאין שום הודעה ושום איזכור בשום מקום על הכלל המטופש הזה שהם כנראה המציאו באותו רגע, והם היו די עקשנים,
בסופו של דבר אחרי מיני בלגן הם התקפלו ואמרו לנו, "טוב רק תשתקו ותגידו תודה, זה לא מובן מאליו שאנחנו מוותרים לכם".
האם להתלונן ולמי כדאי להתלונן?
גם אצלנו בבית מרקחת של הקופה יש שילוט שאי אפשר לבוא לקנות ריטלין ממש לפני הסגירה (הבנתי שזה נמצא בכספת וגם לוקח זמן להוציא את זה. לא ראית שהרוקח הולך להוציא ולוקח לו כמה דקות?)מה זאת אומרת מה קשור ריטלין לשעה שקונים אותו
יכול להיותגם אצלנו בבית מרקחת של הקופה יש שילוט שאי אפשר לבוא לקנות ריטלין ממש לפני הסגירה (הבנתי שזה נמצא בכספת וגם לוקח זמן להוציא את זה. לא ראית שהרוקח הולך להוציא ולוקח לו כמה דקות?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: