נכתב ע"י שריתושתוש;2156755:ולגבי אתרי קניות
נגיד באלי חלק מהתמונות מופיעות וחלק לא?
נכתב ע"י שריתושתוש;2156754:אנחנו לא משלמים לפי כמות
משלמים לבזק על קו אינטרנט כולל שיחות טלפון
ובזה נגמר הסיפור...
נכתב ע"י dLive;2156776:באינטרנט משלמים לפי מהירות עפ"י רוב. אתם משלמים על תשתית, קו וספק בחבילה אחת משום שהכל מבזק. יש עוד ספקים חוץ מבזק, וכשעובדים איתם משלמים בנפרד.
הספק של נטפרי הוא RL. כשתעברו, התשתית והקו יהיו של בזק, והספק יהיה RL.
אז תשלמו לכל אחד בנפרד.
תמונות שאושרו מופיעות כרגיל, ותמונות חסומות מופיעות כריבוע מפוקסל שבמרכזו סמל "אין-כניסה" ותחתיו הכיתוב "נחסם". אז כן, חלק מהתמונות מופיעות וחלק לא.
נכתב ע"י שריתושתוש;2156789:תודה על התשובות המפורטות
אתקשר מחר לבזק
נכתב ע"י dLive;2156790:אני לא בטוח שהם הכתובת, אם אתם רוצים לעבור, לכאורה אתם צריכים לפנות ל-RL ונראה לי שהם מסדרים הכל.
נכתב ע"י שריתושתוש;2156793:אני רוצה לברר איתם האם אני יכולה לשלם פחות
אני לא אשלם מעל מאה לבזק ועוד לRL
נכתב ע"י dLive;2156797:RL הם די יקרים, אני לא חושב שיש דרך להתחמק מזה.
יש באתר תמונות ארוכות וצרות מאוד (בתמונות אלו הכל מוקטן מאוד) ולכן קשה מאוד לבדוק אותם. בזמן שהאתר היה פתוח היו פספוסים רבים שנבעו מהקושי הזה, לכן הוחלט לחסום את האתר.נכתב ע"י שקדיה;2156933:אני חוזרת לפינטרסט כי לחברה שלי שרוצה להצטרף זה מאד חשוב
השאלה אם חושבים על כיוון/דרך לפתור את הבעיה
לא הבנתי מה קרה כשזה היה פתוח
הרי זה אתר שיתוף תמונות וכמו שבאתרי קניות ואתרי תמונות של גרפיקה התמונות נשלחות לבדיקה ונחסמות במידת הצורך
זה אמור להיות כך אותו דבר לא?
אשמח לתשובה מקצועית מאיש נטפרי.
נכתב ע"י A052;2156375:התוכן לא נאבד, יש צורך לבצע העברה של כל הדואר לכתובת ג'ימייל רגילה ואז התוכן נשמר.
יצויין כי המייל בסיומת @enativ הינו בעצם תיבה של ג'ימייל עם סיומת שונה.
נכתב ע"י אפשרי;2156405:בדיוק לאחרונה היה כאן אשכול שהסביר איך להעביר הודעות. כדאי להסתכל שם
נכתב ע"י שלוומי;2157448:מישהו יכול לבדוק לגבי אלו אם הם פתוחים בנטפרי? אני רוצה כבר לעבור...
-יאהו פיננס
-מיטב דש
אשמח לתגובה מהירה
תודה רבה!
לשלוח אותו במרכז הפניות והם ינסו לעזור. אין צורך נקודה בפניה כזונכתב ע"י מרשמלו;2157483:מנהלי נטפרי היקרים,
מה קורה לגבי אפליקצית Hangout לשולחן העבודה???
למה זה חסום? חבל...
מה בינה לבין הצ'אט הרגיל??
אני לא מצאתי הבדלים בתוכן. טכנולוגית, שדרוג נוח מאוד!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: