דרוש מידע רוצים לזכות בתלוש קנייה ע"ס 500 ש"ח? נסו את כוחכם.

mirishn

משתמש רשום
מאחלים הרבה הצלחה לבעלי החנות, מה שבטוח זה שברוך ה' הם בורכו בחוש עסקי - הרי כל הדפסה פשוטה בעלון הכי מוזנח היה עולה להם יותר מ500 ש"ח אפילו אחרי שהיו מדווחים כהוצאה למס, וזה רק כדי שיידעו שהחנות שוב נפתחה (דרך אגב קראו לזה הכי כדאי - אנ"ש - שפע ברכת ה'- ואולי עוד משהו...)
ובצורה הזו של שיתוף בבחירת השם הם פירסמו את עצמם ויצרו עניין. אז אזכיר לקונים שהכי כדאי לקנות אצל אנ"ש, גם מהצד הרוחני - יש בחינת צדקה לתמוך בעסק שמפרנס קרובים, (קרובים באזור / קרובים באורח החיים) וגם מבחינת רווח פרטי פשוט - ככל שמעגל הקניות מזין את בני הקהילה, כך יותר יותר אנ"שים מתפרנסים! וככל שהמעגל גדול יותר כך ההשפעה על הכיס הפרטי מתגברת .
לדוגמה: אם תקנה גרביים במכירה של השכנים, יהיה לה כסף לשלם לאברך שילמד עם הבחור שלה, האברך יקנה בסופר עוד קצת מוצרים וכך הקופאי יוכל להוסיף שעות ולקנות לאשתו סוף סוף שעון מהמכירה שפתוחה בבקרים והמוכרת תשלח את בנה לאשתך המטפלת...
ישלח ה' שפע ברכה במעשה ידיכם.
דרך אגב - ההצעה שלי היא "שווה"

רחל י.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אושר צאנז

צאנזכל (אפשר לרשום: הכי זול ב'צאנזכל')

היימיש צאנז

היימיש בקריה

כושר עד

כושר זול

מהדרין צאנז

גלאט צאנז או ציפר צאנז או

ציפר צאנז

בציניות

משתמש מקצוען
"החנות של הקריה"

גם נותן תחושת שייכות, גם היימיש, וגם קורא "הי, הלו! לאיפה אתה הולך? החנות שלך היא כאן!
כלומר החנות של הקריה זה אנחנו ולא שום דבר אחר....

בנוסף לזאת, זה יכול להישמע טוב גם לתושבי קרית צאנז וגם קרית בעלזא, כל אחד יתפוס את זה מהכיוון שלו.

ולמה לא "החנות של השכונה"? כי זה מידי פשוט עממי ובנאלי, החנות של הקריה כבר נשמע טוב.
ובעיקר המסר המשודר כאן הוא: אנחנו שלכם! כלומר שייכים לכם, עובדים בשבילכם, ואם כך, אז כמובן שגם מחפשים בשבילכם את הכי זול והכי טוב!
כי בתכל'ס כל בן אדם מרגיש איזה שהוא חיבור לשכונה שלו ולרחוב שלו, ואם באים ואומרים לו, הנה, יש לך גם חנות, זה מתחבר אליו מצד אחד וגם נותן לו גאוות יחידה כזו "אני קונה בחנות שלנו"

בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:

Shira Gan

משתמש פעיל
הי:)
יש לי שם פצצה: שופרמרקט (SHOPPER MARKET)
אות ו עם חולם...
מי שלא יודע אנגלית- "שופר"/SHOPPER זה אדם שעושה שופינג כל היום...
אהבתם? תודיעו לי אם זכיתי!!! תודה!

חיים מנדל

משתמש פעיל
וההאווווו
כן זה השם שאני מציע תארו לכם אמא אומרת לילד שלה לך לוההאוווו ............

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה