רק השיחות טלפון לתאום יעלו יותר מלרדת לחנות מכולת השכונתית ולקנות שקית במבה...נכתב ע"י פריידי;542561:יש מישהו שגר במודיעין עילית שמגיע לשם? שיתן לאלו שגרים כאן?
(בפורים הראשון פתוח שם?)
רק השיחות טלפון לתאום יעלו יותר מלרדת לחנות מכולת השכונתית ולקנות שקית במבה...נכתב ע"י פריידי;542561:יש מישהו שגר במודיעין עילית שמגיע לשם? שיתן לאלו שגרים כאן?
(בפורים הראשון פתוח שם?)
נכתב ע"י st28;542620:רק השיחות טלפון לתאום יעלו יותר מלרדת לחנות מכולת השכונתית ולקנות שקית במבה...
נכתב ע"י פתוש;543214:אני מוכן לקחת במבה!
מי נותן לי?
משאית...נכתב ע"י יצחק 55;543418:שקית או קופסא?
כנראה כמה לקחו את שלי... -"המקום ימלא חסרונכם"נכתב ע"י קליפ;543927:גב' Studio DVD היקרה!
הייתי במשרדי פרוג, וחשכו עיני.. שום שקית ושום במבה!
שמא... חילקת אותם במשלוחי מנות בטעות?!
נכתב ע"י פרוגיסט;543898:אני חושב שאוסם צריכה לתת לכל אחד שטרח והשקיע מזמנו לקשט את הבובה הרבה יותר מאשר שקית במבה עלובה,
נכון שמאד יפה שחברה גדולה ירקה לכיונינו אבל צריך לזכור שזו יריקה.
אוסם לא ביקשה מאף אחד שיעשה את זה אבל אין חולק שהפרסום של אוסם ע"י 22000 צפיות שוה יותר מאשר 70 חבילות במבה,
שלא תבינו אותי שאני מתכון לסחוט את אוסם, אבל אני מתפלה שזה מה שחברה גדולה מפרגנת לגרפיקאים שוה ערך 4 ש"ח ועל עבודה כזו הם יקבלו לפחות 400 שקל.
נכתב ע"י קליפ;543927:גב' Studio DVD היקרה!
הייתי במשרדי פרוג, וחשכו עיני.. שום שקית ושום במבה!
שמא... חילקת אותם במשלוחי מנות בטעות?!
יש את זה כבר בחנויותנכתב ע"י veredb;544225:עדיף שהבמבה תגיע היום לפרוג כי אני מגיעה היום ללימודים
מאחר ואני חוששת שבשבוא הבא כבר לא ישאר זכר ממנה .
ואז הילדים שלי לא יסלחו לי
(נכון שאפשר גם לקנות בחנות אבל אז כבר לא נהיה הראשונים עם הבמבה הזאת)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: