להוריד דאגות
זה נכון מסיבה פשוטה. כשדואגים הכל מכווץ. גם הפנים ממילא נוצרים קמטים...להוריד דאגות
כנ"ל ממליצה מאדסדרת דרמיס שמוכרים בסטייליש
בשימוש כבר 4 שנים עושה פלאות
איפה קונים את צמח האלוורה?הכי זול
לגדל צמח אלוורה במרפסת, לא דורש הרבה השקעה,
פעם בחודש קוטפים עלה, מורידים קוצים, מוציאים קליפה, עושה פלאות.
לא קניתי, לקחתי קבוצת עלים מחבר ושמתי באדמה [כמובן לפני שמיטה]איפה קונים את צמח האלוורה?
לא נראה לי שיש בזרעים,הוא מגיע זרעים או שהוא שתול בעציץ? (בגלל שמיטה)
ואם אין לחבר/ה ממי לקחת, יש פתרון אחר?לא קניתי, לקחתי קבוצת עלים מחבר ושמתי באדמה [כמובן לפני שמיטה]
אני גם שמעתי על זה בעבראני מנקה את הפנים בעדינות עם סודה לשתיה על פנים רטובות
מדהים!!!
פילינג מושלם!
אפשר להשאיר כמו מסיכה
מצעיר את הפנים מאוד!
לנסות בהתחלה קצת כי קצת שורף
תנסו ותעדכנו
נראה לי שאפשר לקנות מכל משתלהואם אין לחבר/ה ממי לקחת, יש פתרון אחר?
אכןנראה לי שאפשר לקנות מכל משתלה
עם סודה לשתיה אין בעיה אבל תכשירים שמכילים חומצות שונות יכול להיות בעיה גדולה (חומצות מסויימות לא כולן)יש לך נסיון בהריון? יכול להוות בעיה?
אין מה לעשות. זאת השפעה של הורמונים. על מנת למזער את הנזקים את חייבת לדאוג לנקיון הפנים בוקר וערב לפחות (אם יש לך כוח וסבלנות אפשר גם במשך היום) עם סבון פנים טוב וכמה שפחות למרוח קרמים על הפנים על מנת לא לסתום את הנקבוביות ולאפשר לגוף להפריש מהן חומרי פסולת (ביניהם הורמונים עודפים). אפשר פעם ביום (עדיף בבוקר ולא בלילה) קרם לחות קליל.אולי משהי תדע לעזור, מה אפשר לעשות עם עור שהתמלא פצעים בהריון, אחרי ההריון הפצעים הלכו אבל נשאר עור מצולק ולא חלק....?
אשמח להמלצה על קרם / סדרת טיפוח שהשתמשת בו לעור שומני/מעורב
וראית תוצאות טובות- שווה את המחיר
במיוחד אם זה משהו שאפשר למצוא בזול באתרים בחול
אני מדברת על עור צעיר יחסית
באותו עניין - סרום מומלץ לעור יבש במחיר שפוי - יש משהו?
זה מתאים לעור שומני או יבש?זה לצעירות
כנ"לוזה לעור בוגר 40
יש לך קישור לאתר הפולני?וואו אני ממש ממליצה על סדרה של לוריאל שהפכה ללהיט בכל העולם! בארץ זה 80 ש"ח ובאתר הפולני כשיש מבצע זה כמעט שליש מחיר
REVITALIFT FILLER -
זה לצעירות- ויש מוצרים נוספים בסדרה
צפה בקובץ המצורף 1125320צפה בקובץ המצורף 1125321
וזה לעור בוגר 40+ (לאמא שלי יש זה ממש ממש הצעיר את העור)
צפה בקובץ המצורף 1125319
כתוב שזה לכל סוגי העור.זה מתאים לעור שומני או יבש?
יכולה לצרף לינק?
כנ"ל
תודה!
יש לך קישור לאתר הפולני?
דרמיס זה לא מותג של סטייליש?האם ניתן לקנות את הסדרה של דרמיס באתר במחיר יותר זול מבחנויות?
מה כוללת הסידרה לצעירות?וואו אני ממש ממליצה על סדרה של לוריאל שהפכה ללהיט בכל העולם! בארץ זה 80 ש"ח ובאתר הפולני כשיש מבצע זה כמעט שליש מחיר
REVITALIFT FILLER -
זה לצעירות- ויש מוצרים נוספים בסדרה
צפה בקובץ המצורף 1125320צפה בקובץ המצורף 1125321
וזה לעור בוגר 40+ (לאמא שלי יש זה ממש ממש הצעיר את העור)
צפה בקובץ המצורף 1125319
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: