במקצועית זה נתון לויכוח, בביתיות זה לא נכון.נכתב ע"י 88;714909:או קנון או ניקון. (מבחינתי עדיפות לניקון)
לי היה ניקון ביתי, התמונות היו מאוד ברורות, יותר מקנון, חסרון אחד היה שהיא היתה איטית. היה לי דגם L1. למרות שזה ישן ושבור עדיין עושה תמונות ברורות יותר מהרבה מצלמות חדישות יותר עם יותר פיקסלים.נכתב ע"י איציק'ל;714957:במקצועית זה נתון לויכוח, בביתיות זה לא נכון.
נכתב ע"י מחשבת;715976:לי יש קנון G9 כמובן שהיום כבר יש חדישות יותר בקו הזה בשביל חצי מקצועית היא מעולה יש בה כמעט את כל הפונקצויות הידניות ואפשא להוציא ממנה תמונות מדהימות אחת אחת וגם אם לא יודעים באוטומטי היא נהדרת רק שמחירה גבוהה יותר. אני קניתי לפני 3 שנים באמריקה ב500 דולר ומרוצה ממנה מאד מאד
נכתב ע"י חולמת;716021:אכזבתם אותי
אני רוצה שתהיה אפשרות לשליטה על זמן החשיפה, ועל מהירות הצילום.
שאוכל לשלוט בטשטוש מרחקים וכו'
מצלמה ביתית משוכללת עונה על הדרישות?
בסביבות 950 ש''ח (עלתה בעבר 1700 , נראה שלפני פורים הורידו את המחיר)נכתב ע"י חולמת;714857:שלום לכולם
ברצוני לרכוש מצלמה חצי מקצועית.
הייתי רוצה לשמוע המלצות שמתאימות לתקציב של סביבות ה-1000 ש"ח
שמעתי שקאנון זו החברה הכי טובה ושלא כדאי להתעסק עם חברה אחרת,
אם אקנה מצלמת קאנון בחו"ל ואביא אותה לארץ,
האם היבואן פה בארץ יטפל לי במצלמה במקרה של תקלה?
תודה על העזרה!
נכתב ע"י חולמת;716021:אכזבתם אותי
אני רוצה שתהיה אפשרות לשליטה על זמן החשיפה, ועל מהירות הצילום.
שאוכל לשלוט בטשטוש מרחקים וכו'
מצלמה ביתית משוכללת עונה על הדרישות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: