על פניו מדובר בעיצוב מותנה שחל על התאים.אני מנסה להעלות קובץ אקסל לשיטס
הבעיה שלי שיש תאים מסומנים בכל מיני צבעים שכשאני מעלה את זה , זה עושה את כולם באותו צבע
מישהו יודע מה אפשר לעשות בשביל זה ???
אין שם עיצוב מותנה זה רק צבעים שאני צבעתי (שינויים וכו')על פניו מדובר בעיצוב מותנה שחל על התאים.
וככל הנראה בהמרת הקובץ חלק מהנתונים/פונקציות השתבשו בחלקן .(בדרך כלל יופיע סימון נקודה אדומה על התא עם הכיתוב REF)
אם אין שום שגיאה בכל הגיליון
ואין שום צורך בעיצוב מותנה.אז לסמן את כל הגיליון וללחוץ על עיצוב מותנה ולבטל (ללחוץ על סימון הפח) הכל.
כמו כן ללחוץ על צבע מילוי ולאפס הכל.
ולבצע עיצוב מותנה מחדש על מה שצריך.
אם כל זה לא עזר.אפשר לשלוח את הקובץ במייל
yv0528174820 שטרודל גימיל או כאן
אני אסכם את הפיתרון פה עם תוספת דוגמאות.שולח לך קישור https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i3w7c0xHZ6lqLSQ3wZ4pZl4liwIMIrbSjqq8BnrmmB0/edit?usp=sharing
סימנתי לך את האימות נתונים שאני מדבר עליו זה צבוע בירוק שורה 20 רשמתי בהערות של שלב 1 שורה אחר שורה את הקושי
תודה רבה
מצורף צילום מסך לצבעי מילוי רגילים .ניתן לראות כי אין שום שינוי בין האקסל לשיטס.קידודי הצבע זהים.אין שם עיצוב מותנה זה רק צבעים שאני צבעתי (שינויים וכו')
ואני לא רוצה לאפס את הצבעים כי מאוד חשוב לי לדעת מה השינויים
היי יעקבעוד תוספת לשאלתך @שימי .ב
במידה וטווח הנתונים יהיה על יותר מעמודה אחת.בגיליון שצירפתי .יהיה צורך
א.להוסיף עמודה משמאל עמודה a
ב.להגדיר בטווח נתונים גם את עמודה b
ג.לקחת בחשבון שהנתונים של עמודה b יוצגו בעמודה G ולא בקיבוץ בעמודה F
(זה עוד הוכחה חותכת למה שחתמתי בסוף הודעתי הקודמת..)
פונקציית sort לא תספק את המענה לקיבוץ בעמודה אחת.
ניסיתי כמה פתרונות עם פונקציות נוספות.לא מצאתי פיתרון הולם .ואם מישהו יודע .אני אשמח לשמוע.
צפה בקובץ המצורף 1332831
למסקנה.אני ממליץ על מהלך בטוח שיעבוד מצוין ויתן מענה מסודר-והוא- לסדר מראש את טווח הנתונים של כל שם בעמודה אחת בלבד.כפי שפתחתי בראשית דבריי.
תוכל לעשות זאת כמערך נתונים בתוך נוסחה לדוגמא ={A1:A10; B1:B10}עוד תוספת לשאלתך @שימי .ב
פונקציית sort לא תספק את המענה לקיבוץ בעמודה אחת.
ניסיתי כמה פתרונות עם פונקציות נוספות.לא מצאתי פיתרון הולם .ואם מישהו יודע .אני אשמח לשמוע.
אפשר להוסיף TRANSFORM ולהשתמש בגיליון אחרתוכל לעשות זאת כמערך נתונים בתוך נוסחה לדוגמא ={A1:A10; B1:B10}
אז הוא יתן לך את האמור בעמוד A ואח"כ בהמשך את עמודה B ברצף , רק שאם יש שורות ריקות הוא יתן אותם
באמצעות indirectהיי יעקב
ראשית תודה על העזרה והמסירות
יש לי בעיה באופן זה, כי זה מועיל ברגע שאני רוצה לעשות רשימה תלויה לפי שורה אחת
ברגע שארצה לעשות זאת למס' שורות אז אתקל בבעיה
לצורך הענין אם הבחירה בשורה הראשונה היא צבע אז הוא יוצר מחסן נתונים של צבע
ואז כשבשורה השניה אני בא ובוחר מידה הוא לא יוכל למשוך נתונים של צבע מאחר ומחסן הנתונים מוגדר לפי הבחירה הראשונה שזה צבע
כמו כאן https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IEcg5B9ieot0gQb2s1uGg8SxY3tIWcsXlXDX7OpdhfM/edit?usp=sharing
לכן הלכתי בכיוון אחר תוכל לראות את העיקרון כאן https://youtu.be/14M3IGTDEfE
זה עובד טוב כל עוד לא מוסיפים שורות בגיליון הראשי
ברגע שמוסיפים שורות צ' כל פעם לעדכן את האימות נתונים שימשוך מהגביל שלו שביגליון השני וזה יוצר סירבול
אך מאחר ואני רוצה להוסיף שורות שם נתקעתי
הפונקצייה לא קיימת בשיטס.אפשר להוסיף TRANSFORM ולהשתמש בגיליון אחר
שלום לךשלום וברכה! אני צריך עזרה עם קובץ אקסל לחישוב שעות עבודה, (לא אני הכנתי אותו...) שפועל על ידי לחצן 'התחלה' ו'סיום'. הוא מזהה לבד את שעת הכניסה ואת שעת היציאה, ומחשב את היציאה פחות הכניסה ומכפיל עם הסכום שרשום למעלה כמה לשעה.
אממה, שמשום מה בשני תאים משום מה הנוסחה לא עבדה, וגם כשניסתי לעשות קופי פייסט ולשנות את שמות התאים לא הצלחתי.
מצ"ב צילומסך
צפה בקובץ המצורף 1333641
לשם הדגמה, הנוסחה שמופיעה בתא e10 היא:
=IF(D10="","",SUM(D10*($B$2*24)))
מה אני צריך לכתוב בתא e9 ובתא e15 שמשום מה לא פועלים כדבעי?
תודה רבה מראש, מקווה שהסברתי את עצמי נכון...
תודה רבה!שלום לך
מכיר את הקובץ הזה.קיימות שם מספר שגיאות.
תיכנס ללינק פה תגלגל למטה.תיקח את הקובץ שהכנתי.
גיליון מסודר עם עוד הוספות חשובות והשמטת חישובים מיותרים ומסורבלים.
אם תרצה משהו נוסף.נא לעדכן
את הבעיות העיקריות ציינתי בתגובתי שםתודה רבה!
הורדתי את הקובץ ההוא, ויתכן שאתחיל לעבוד איתו. לע"ע אני מעוניין להמשיך עם המוכר והאהוב, אם יש לך הסבר מה גרם לבעיה שהצגתי לעיל, אשמח ללמוד. (בכל מקרה אני תמיד יכול לחשב לבד ולהוסיף את השעות בסוף החודש...).
ושוב פעם, תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: