נכתב ע"י hgbeh;1015479:למה לא לרימון? גם ספק וגם חסימה, לא יותר טוב???
נכתב ע"י חביבה;1015486:יש לי כרגע חסימה של רימון
מבחינתי זאת לא נקראת חסימה.
מה הרעיון שאת בעצמך יכולה לשנות מסלול ברגע שמשהו לא נפתח???
בקשה לפתיחת אתר ע"י הוספת אתרים- בדף הבית שלהם, נענית מהר?[/QUOTE]נכתב ע"י חביבה;1015598:להתקשר למרכזיה שלהם- זה לתרום בין 5-20 דקות למוזיקת רקע חדגונית.
נכתב ע"י חביבה;1015486:מה הרעיון שאת בעצמך יכולה לשנות מסלול ברגע שמשהו לא נפתח???
נכתב ע"י לללי;1015592:ראשית, לתקן טעות. נתיב לא גובים כסף על כל פתיחה.
יש להם מסלולים של מספר אתרים בחודש, והוא מותאם לסגנון הלקוח.
לרוב, הם פותחים תוך חצי שעה מהדרישה (לפעמים אפילו באופן מיידי).
במקרי חירום- אני נוהגת להתקשר לרונית, ומקבלת שירות מדהים!
להתקשר למרכזיה שלהם- זה לתרום בין 5-20 דקות למוזיקת רקע חדגונית.
גם אני בנתיב ומרוצה עד הגג (קומה שישית)נכתב ע"י Big;1015662:בקשר לעלות של פתיחת אתר, לי יש מסלול של אתר אחד בחודש - הכי זול. ופתיחת אתר דרך הטלפון אם אני מבקשת לכמה שעות לא עולה, רק פתיחה לצמיתות עולה וזה מאד מאד נח אם רוצים רק לבדוק לפעמים באיזה אתר לזמן קצר, שזה ללא תשלום.
נכתב ע"י MIC.MIS;1015961:בחסומים למינייהם יש אפשרות גלישה בגוגל- לחיפוש תמונות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: