לפי הנ"ל רק ל- ABסוג דם AB-,
למי יכול לתרום?
לא כתבתי שלא יקחו בשום אופןמאיפה הנתון הזה?
באתר של מתנת חיים כתוב שאין שום בעיה ללדת אחרי שתורמים כליה.
רק אולי מושבתים לתקופה? אין לי מושג....
סוג דם AB-,
למי יכול לתרום?
נכוןזה נכון שמי שהיו לו אבנים בכליות לא יכול לתרום?
הייתי שמחה A +
רלוונטי?
לגבי מושתלים- אני מבינה את הקטע של עומס על הכליות כי גם ככה הכליה המושתלת לא מאריכה ימים, אז זה הגיוני טענת הרופאים שכל הריון מקצר את חייה של הכליה,ל
מעדיפים לא לקחת מאישה שעדיין יולדת מכיון שכל הריון מהווה עומס על הכליות. גם הריון רגיל באישה עם כליות בריאות הוא עומס לכליות. רעלת הריון- זה תסמינים שנובעים מהעומס הזה.
גם הריון רגיל מהווה עומס על כליות בריאות. לכן מלכתחילה לא יקחו מאישה שעוד יולדת כי ברור שעומס על 1 קשה מעומס על 2.לגבי מושתלים- אני מבינה את הקטע של עומס על הכליות כי גם ככה הכליה המושתלת לא מאריכה ימים, אז זה הגיוני טענת הרופאים שכל הריון מקצר את חייה של הכליה,
אבל זה מוזר מאד לגבי תורמים. משום שאם טוענים שכליה אחת בריאה עושה את העבודה בדיוק כמו שתיים, אז למה לא מומלץ לה לשאת עומס של הריון???
לא מדוייק.ברור שיכולות, אבל לא ממליצים להם.
למיטב ידיעתי - אין שום סיכון.גם מושבתים לתקופה,
וגם- יש מעט יותר סיכון לסיבוכים בהריון.
את מדברת על מושתלות או תורמות?א מדוייק.
אם הכל תקין, אין בעיה.
רק מה? לא יותר מדי.
מנסיון.
סוג דם AB-,
למי יכול לתרום?
זה עבירה פלילית "סחר באברים"שאלה: לתרום כליה, ולקבל עבור זה סכום מכובד, זה נקרא לתרום?
הנושא ידוע.זה עבירה פלילית "סחר באברים"
זה אולי נקרא לתת..שאלה: לתרום כליה, ולקבל עבור זה סכום מכובד, זה נקרא לתרום?
- דרך אגב
סוג הדם שלכם AB- נחוץ מאוד לתרומות פלסמה - כדוריות בדם
זה סוג שמצוי רק ב-1% מהאוכלוסיה ומשתמשים איתו כשלא יודעים בבירור את סוג הדם של המקבל או לפגים
זה תרומה לא מורכבת במיוחד אבל מצריכה להגיע לביה"ח תל השומר
זה לוקח בערך חצי שעה
תוכלי לתת מידע נוסף?
מה זה התרומה הזו?
והאם ידוע לך עד כמה היא באמת נחוצה.
זה לא דם שלי אלא דם של אבא שלי,
אני צריכה לדעת מה בדיוק לומר לו אם אני רוצה לשכנע אותו לתרום.
הוא המון פעמים תורם דם, זה לא אותו הדבר?
אין לי מושג@מינוף יש עוד סוגי דם שצריכים שם ?
זה סחר באיברים ואסור חוקית.שאלה: לתרום כליה, ולקבל עבור זה סכום מכובד, זה נקרא לתרום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: