נכתב ע"י אפכא מסתברא;1168377:אין מדי הרבה רופאים כאלה... קופ"ח הפנתה את אחת מקרובותי הגרה באיזור ירושלים לרופאה נוירואופטלמולוגית באיכילוב.
נכתב ע"י שחרית;1168465:המלצה חד משמעית - פרופסור ענת קסלר באיכילוב. בפרטי מקבלת בפתח תקוה ויש החזר מקופת חולים (כלומר - אני בכללית עם ביטוח מושלם אבל אני מעריכה שגם במאוחדת יהיה החזר).
המלצה שבאה אחרי נסיון וחיפושים.
אפשר לפנות אלי באישי אשמח לסייע מנסיוני ויש לי גם את מספרי הטלפון (כרגע אני בעבודה, אבל בערב אוכל לתת לך).
רפואה שלימה
סורי על ההקפצה,המלצה חד משמעית - פרופסור ענת קסלר באיכילוב. בפרטי מקבלת בפתח תקוה ויש החזר מקופת חולים (כלומר - אני בכללית עם ביטוח מושלם אבל אני מעריכה שגם במאוחדת יהיה החזר).
המלצה שבאה אחרי נסיון וחיפושים.
אפשר לפנות אלי באישי אשמח לסייע מנסיוני ויש לי גם את מספרי הטלפון (כרגע אני בעבודה, אבל בערב אוכל לתת לך).
רפואה שלימה
גם לי המליצו עליה (עסקנים רפואיים)סורי על ההקפצה,
את יכולה לתת פרטים? זה נראה לך רלוונטי גם להיום?
מקבלת דרך כללית?גם לי המליצו עליה (עסקנים רפואיים)
אנושית ונחמדה מאוד.
הלכתי דרך הפרטי בפתח תקוה.
הלכתי אליה באופן פרטימקבלת דרך כללית?
תלוי מה סיבת ההפניה, אם זאת בעיה נורולוגית כללית, שרופא רוצה שהיה מעקב גם אצל נוירואפטלמולוגיה, אז אולי כן כדאי שתהיה התמחות נורולוגיהמתלבטת לתינוק בן שנה ו 8 מצד אחד מעדיפה את ענת שמתמחה בנוירולוגיה ונוירואפטלמולוגיה ופחות בילדים, מצד שני את ניצה גולדנברג כהן שמתמחה בנוירואפטלמולוגיה בילדים בלי נוירולוגיה.
מה עדיף?
בכללית בבני ברק יש פעם בשבועיים בסניף עזרא נוירואפטלמולוג מאיכילוב.מקבלת דרך כללית?
מי?בכללית בבני ברק יש פעם בשבועיים בסניף עזרא נוירואפטלמולוג מאיכילוב.
מקצועי ממש!
אני מקווה....אבל בגדול, אין הבדל משמעותי - מי שיש לו תור יותר בהקדם, המרפאה יותר נגישה וכו'
למה שלא תתייעצי עם עזר מציון או עם פירר,מתלבטת לתינוק בן שנה ו 8 מצד אחד מעדיפה את ענת שמתמחה בנוירולוגיה ונוירואפטלמולוגיה ופחות בילדים, מצד שני את ניצה גולדנברג כהן שמתמחה בנוירואפטלמולוגיה בילדים בלי נוירולוגיה.
מה עדיף?
הבנתי שיש בתל השומר טובים מאוד שמקבלים במרפאותאחרי המון חיפושים באינטרנט,בעזר מיציון ועוד...
אשמח לקבל המלצה על רופא כזה למבוגרים (רופא עיניים שמתמחה בעצבים של העיניים נאורולוג-אופטומ') בבני ברק שמקבל מטעם מאוחדת או פרטי שמקבלים החזרים עליו (אם יש בכלל)
תודה רבה (קצת דחוף)
האמת שעזר מציון הפנו לניצה, פירר ממש התלבט על המקרה ואז אמר שיהיה ניצה ואשכול אמר ענת קסלר, כך שקצת התבלבלתי.....זה היה כתוספת על מעקב של נוירוכירורג ונוירולוג מומחה
שילוב של 2, בדקו משהו אחד וראו שצריך לבדוק משהו נוסף.האמת שעזר מציון הפנו לניצה, פירר ממש התלבט על המקרה ואז אמר שיהיה ניצה ואשכול אמר ענת קסלר, כך שקצת התבלבלתי.....
אם לא אכפת לך לשתף מה היה המקרה אצלך זה יכול לעזור לי....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: