דרוש מידע רופא מקצועי לשן בינה כלואה שקרובה לעצב מכירים?

אילו

משתמש מקצוען
יש רופא מומחה מאוד ברמה שהוא מבצע כאלה 5 ביום בממוצע היה מנהל מחלקת פה ולסת בסורוקה עד הפרישה.
הייתי אצלו והוא עשה לי עקירה תוך 20 דק' בשאננות של טיגון חביתה...
היא הייתה מאוד קרובה לעצב כי התנפח מאוד וכו' ויכול להיות אזור רדום זמן רב מאוד (אפילו 3 שבועות)
אבל ב"ה זה עבר בלי להשאיר עקבות.
ברור שעקירה שקרובה לעצב תהיה החלמה הרבה יותר מורכבת!
שמו ד"ר ליפא בודנר והוא מקבל בתל אביב או בבאר שבע.

213765

משתמש פעיל
מעניין אם זה אותו גיא.
יש את גאי דוראל הבן של קאי דוראל (אלוף הכתרים)
עקר לי 3 שיני בינה בהצלחה רבה. הוא כירורג בתל השומר.
בכל אופן ממליצה עליו, מקבל ברחוב קוטלר בבני ברק והמחירים שלו סבירים מאוד. (ואפילו נמוכים יחסית)
מה הטלפון שלו

1 היה אברהם

משתמש מקצוען
שים לב שאם ישנה הפניה מהקופה לבי"ח ניתן לקבל מימון מלא מהקופה לאיזה רופא שרוצים בבי"ח
(כך היה אצלי במכבי)

213765

משתמש פעיל
לוי מרבן יוחנן בן זכאי בבני ברק למישהו יש ניסיון איתו?

Yes it's me

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
דוקטור נועם ברוק בירושלים ממש תותח!!!
כירורג על מומחה לשיניים כלואות וקרובות לעצם
חברה שלי טופלה אצלו ואני ממליצה בשמה
רק מהסיפורים
שרות תיל
(קצת יקר..)

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עברתי עקירת ש"ב כלואה וקרובה לעצב לפני כמה שנים, במחלקת פה ולסת בביה"ח ברזילי באשקלון
אצל דוקטור יבגני גוטליב, טיפול מהיר יעיל וזריז, וללא כאבים וגם ההחלמה היתה ממש מהירה.
חוויה מתקנת לעקירה כירורגית מסייטת שקדמה לה.

אדריכלית בעתיד בעז"ה

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מצטרפת לכל הנ"ל
ממליצה מאוד מאוד מאוד על ד"ר ברוק פשוט שליח טוב עקרתי אצלו 4 שיני בינה כלואות לא צומודות לעצב אלא ממש יושבות על העצב!
והוא היה סופר מקצועי שירות מעולה התקשר לדרוש בשלומי לאחר הטיפול באמת אני ממש ממש ממש מוקירה לו טובה רופא מדהים שירות יחס אנושיות וגם מחירים סבירים!
מומלץ בחום!
חייבת לציין היו באמת טיפולים מורכבים והוא הרופא היחיד שהיה כל כך אמפטי סבלני ורגיש!
רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה