אולי הבקשה מוגזמת....
קנינו במסעדה היהודית רוסטביף-
פרוסות דקיקות של בשר קר -כמו פסטרמות.
בטעם טבעי ונקי של בשר- עם תיבול על הנתח מבחוץ- של חרדל ופלפל גרוס, משהו כזה
הנתח השלם עצמו היה מלבני ונמוך- עם פס שומן לרוחבו.
האם יש מתכון לזה?
ואיזה מספר בשר מתאים לתיאור? אני מכירה רק 5 עם פס שומן באמצע, מצד שני- הצורה המלבנית לא נראתה של מס 5
אולי @יואל ארלנגר - קקטוס ?
קנינו במסעדה היהודית רוסטביף-
פרוסות דקיקות של בשר קר -כמו פסטרמות.
בטעם טבעי ונקי של בשר- עם תיבול על הנתח מבחוץ- של חרדל ופלפל גרוס, משהו כזה
הנתח השלם עצמו היה מלבני ונמוך- עם פס שומן לרוחבו.
האם יש מתכון לזה?
ואיזה מספר בשר מתאים לתיאור? אני מכירה רק 5 עם פס שומן באמצע, מצד שני- הצורה המלבנית לא נראתה של מס 5
אולי @יואל ארלנגר - קקטוס ?