מעשרים מ"רלמה אתה קורא מחסן גדול?
מעשרים מ"רלמה אתה קורא מחסן גדול?
יש דבר כזה בנתיב בשדרה?מעשרים מ"ר
דיברתי איתם היום על בנין 9 ואמרו לי תוך חודשיים שלשה ואולי אפי' פחות בע"המתי הבנינים הראשונים בפרויקט מתאכלסים?
יש לכם אולי מידע על בניינים נוספים?דיברתי איתם היום על בנין 9 ואמרו לי תוך חודשיים שלשה ואולי אפי' פחות בע"ה
הייתי היום בבניין 9 ואמרו לי בין חודש לחודשיים מסירת מפתחות בע"היש לכם אולי מידע על בניינים נוספים?
כי בניין 6 היה בקצב של בניין 9 ולא קבלנו זימון לפרוטוקול מסירה.
ובניינים אחרים?הייתי היום בבניין 9 ואמרו לי בין חודש לחודשיים מסירת מפתחות בע"ה
לא אחרי פוליש אבל עבר ניקיון. והשאלה הראשונה לא יודעובניינים אחרים?
בפרוטוקול ראשוני הדירות כבר אחרי פוליש?
מסירה ראשונית היא עוברים על כל הדירה לבדוק האם נבנה כראוי ואין בעיות למשל מצאתי כמה קרמיקות קצת שבורות יתכן ושווה להביא מישהו שמבין בבניהבדק בית מביאים במסירה ראשונית?
מה זה בעצם המסירה הראשונית?
ראיתי מיד ושיניתי...הקישור לא תקין
איך עשית חיפוש לפי קבלן?בית שמש – מרכז מידע הנדסי - איתור בקשה
www.handasabs.org.il
זה הקישור לתיקים של נתיב בשדרה...
יש שם קצת בלגן בכתובות אז לא הצלחתי כ''כ להבין, אבל עד כמה שכן הבנתי נראה לי שיש כבר טופס 4 גם לבניינים 3-4 ...
אגב מישהו יודע מה עם האכלוס של 1-2 ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: