סורי בננות רק הרגע הגעתי לפתוח את המחשב עונה על כל השאלות ומקווה שיהיה לעזר, מתנצלת....
ספרי איך יצא?
אפשר להחליף ואפשר גם לוותר ויצא פחות חריף,אפשר להחליף את הפלפל ירוק לצ'ילי גרוס (מה שמגיע כמו תבלין)?
שימי כפית וחציבמידה וכן, כמה נראה לך?
תודה רבה על השיתוף שמחה בשבילך, בתאבון.הכנתי
יצא תותח!
בחומצה ........ אין לחומץ פה תחליף.במה אפשר להמיר חומץ?
לי יש איך??? את המתניידת...... וחוץ מזה ש -את זה אני הולכת להכין!!!
או שיש לך איך לשלוח לי?
חחח אין כמותך, חסרת עצלות שכמוך.לנו יש עכשיו רוטב צ'ילי במקרר
ואפילו השתמשנו בחלק לחזה עוף חמוץ מתוק בתנור
מה זה?
אכן כן.הכפתור במעבד מזון שלוחצים עליו ואז נדלק ומתי שלא לוחצים זה נכבה [מקווה שהובנתי...] לפעמיים רשום עליו את האות P
חתיכות ריבועיות קטנות כמעט מרוסקות, כמו הפרורים שאת רואה ברוטב צ'ילי.תכלס, איל הפלפל צריך להיות אחרי החיתוך?
אין לי כח להפעיל מעבד מזון
יש במה להחליף את הקטשופ?
רסק עגבניות מתובל. (סוכר מלח פלפל שחור))????
כן.נשמע מגרה
אפשר בלי פלפל חריף?
ליטר.כמה כמות יוצא?
הרבה?
קצת?
מעולה!!החומץ והמים אמורים לבעבע?
כי בטעות הכניסו לי את הפלפלים ולא היה בעבוע אבל אחרי יותר מעשר דקות
ניראה לך בסדר?
נתתי לזה אח"כ קצת לרתוח ועכשיו מתבשל על אש נמוכה
ספרי איך יצא?
כפית וחצי צ'ילייש לי רק את הצ'ילי גרוס התבלין.
יש מצב שיצליח לי עם זה?
ואם כן יש לך רעיון לכמויות?
@רוחי בלבוחי
תודה רבה