מכינים , יוצאת כמות ממש ברווח , למקרר ופשוט יש רוטב צ'ילי לחצילים ,לחזה בצילי, לעוף בצילי, לתפוחי אדמה בתנור בצילי, לבטטה בצילי, ולציפס ככה טבול בצילי.............. כייף!!
2 כוסות סוכר
2 וחצי כוסות חומץ
1 פלפל ירוק חריף
2 פלפל אדום
2 כפות קטשופ
2 כפות מים
2 כפות קמח תפוחי אדמה
להרתיח את הסוכר עם חומץ במשך 10 דקות בערך,
לקצוץ פלפלים בפולסים ולהוסיף אחרי 10 דקות למים הרותחים את הפלפלים ואת הקטשופ.
לבשל ככה במשך 3/4 שעה על אש נמוכה.
לאחר שלושת רבעי שעה להוסיף את המים לאחר שהמסת את הקמח בתוך המים ויש מים לבנים בלי גושים.
לערבב היטב ולמקרר.
הערות - - - שימו לב
בזמן ההרתחה של החומץ עם הסוכר מתמלא הבית בריח ממש ממש ממש לא נעים ואפילו דוחה.
אבל מי שמוכן קצת "לסבול" למען יהיה לו בסיכומו של סיפור תוצר סופי מוגמר וטעים אז יכול לגשת למלאכה.
בהצלחה ענקית ןוהמשך הכנות קלות ונעימות.
תמונות בהמשך.... אבל בנתיים אפשר פשוט לדמיין רוטב צ'ילי.
2 כוסות סוכר
2 וחצי כוסות חומץ
1 פלפל ירוק חריף
2 פלפל אדום
2 כפות קטשופ
2 כפות מים
2 כפות קמח תפוחי אדמה
להרתיח את הסוכר עם חומץ במשך 10 דקות בערך,
לקצוץ פלפלים בפולסים ולהוסיף אחרי 10 דקות למים הרותחים את הפלפלים ואת הקטשופ.
לבשל ככה במשך 3/4 שעה על אש נמוכה.
לאחר שלושת רבעי שעה להוסיף את המים לאחר שהמסת את הקמח בתוך המים ויש מים לבנים בלי גושים.
לערבב היטב ולמקרר.
הערות - - - שימו לב
בזמן ההרתחה של החומץ עם הסוכר מתמלא הבית בריח ממש ממש ממש לא נעים ואפילו דוחה.
אבל מי שמוכן קצת "לסבול" למען יהיה לו בסיכומו של סיפור תוצר סופי מוגמר וטעים אז יכול לגשת למלאכה.
בהצלחה ענקית ןוהמשך הכנות קלות ונעימות.
תמונות בהמשך.... אבל בנתיים אפשר פשוט לדמיין רוטב צ'ילי.