איזו משחה?מתחילים משחה חדשה שנתן דר גבארה.
נראה שעובד בינתיים.
יש משחות מועילות אבל כפי שידוע לי אסור למרוח אותם בהריוןמנסה להקפיץ שוב, יש למישהו מידע על משחה מועילה? והאם ההתפרצות קשורה להריון?
לסבוקאלם יש מוצרים עדינים שמותאמים לעור פנים רגיש ואדמומירופא עור נתן בינתיים למרוח "סבוקלם", יש עניין בזה, זה עזר למישהי?
איך נקרא הקרם לחות הזה?אחרי הרבה שנים של בירורים ,
הגעתי לקוסמטיקאית רפואית שידעה על מה אני מדברת. קרם לחות רפואי, לא "פושט", כל הזמן כל הזמן, העיקרון הוא לדאוג שהעור לא יהיה יבש וכך לרוזיציאה לא תהיה אפשרות להיתפס, מייקאפ עם קרם הגנה או קרם הגנה עם המקדם הכי גבוה, גם בחורף גם בקיץ. הרגשתי ממש הקלה! אחרי שנים!!
הרפואה טוענת שלא קשור להריון, מנסיון, שאף אחד לא יגיד לי את זה...
פתוחה לשאלות...
יש לך שם של הקרםאת הקרם לחות קיבלתי מהקוסמטיקאית באריזה אנונימית (אולי תיכף אבדוק ואמצא סימן מזהה) הוא יקר!! אבל שווה לי, כשאני מפסיקה לשמור על עצמי זה ניכר תוך כמה ימים. הרוזיצאה נתפסת ליבש שבעור, כמה שיהיה יותר שומני יהיה יותר חלק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: