נכתב ע"י שרה100;n4930951:הקפצה.
יש לכם רובוט שותף?
ממליצים על אקואבורד?
את מתכוונת ל aquabot hybrid?
נכתב ע"י שרה100;n4930951:הקפצה.
יש לכם רובוט שותף?
ממליצים על אקואבורד?
נכתב ע"י revrut;n4939122:מנסיון שלי עם שואב רובוטי של איי רובוט- הדגם החדש והיקר ביותר- לא הבנתי על מה ההתפעלות הגדולה.
צריך להכין את הבית, להרים חפצים ורהיטים, לוקח לו המון זמן לעבור על כל הבית, עושה רעש, יש מקומות שהוא לא מגיע אליהם ללא עזרה (מאחורי דלתות למדוג') ויש מקומות שכלל לא יכול להגיע- במקומות צרים/ נמוכים מידי
ועיקר העיקרים - הוא מפספס קצת לכלוכים היות שתוך כדי העבודה יוצא ממנו אוויר הוא גורים לפרורים לעוף לכיוונים שכבר ניקה.
כל זה רק שאיבה, לבית עם ילדים זה לא עזרה גדולה כי כל הכתמים נשארים על הרצפה, עברתי עם סמרטוט לח אחרי שהרובוט עבד והסמרטוט גמר את פעולתו כשהוא מלוכלך.
הייתי מאוכזבת ממנו ופשוט מכרתי אותו אחרי שני נסיונות.
עולה הון ולא שווה את זה
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;n2270039:זוג נכנס לחנות מוצרי חשמל , והתענינו על רובוט חשמלי,
אומר להם המוכר,המכשיר יעיל מאוד ,אך יש לו שלושה חסרונות:
1. המכשיר מרעיש
2. הוא לא מנקה יסודי
3. לא יכול לעבוד יותר מדי הרבה זמן, הוא צריך לנוח בין עבודה לעבודה.
מסתכלת האישה על הבעל, ומסננת לעצמה: יש לי כבר אחד כזה בבית, למה אני צריכה עוד אחד???
נכתב ע"י צפורן;n4938767:תטאטא את הבית שלך ותראה מה כמות הפסולת.
אצלי, בשאיבה יומיומית (ואפילו אם מדלגים יום יומיים) הקיבולת של השואב מספיקה לכל הבית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: