רובוטים לניקוי הבית

רותי וינברג

מנהלת פורום אדריכלות ועיצוב פנים
מנהל
מנוי פרימיום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מנסיון שלי עם שואב רובוטי של איי רובוט- הדגם החדש והיקר ביותר- לא הבנתי על מה ההתפעלות הגדולה.
צריך להכין את הבית, להרים חפצים ורהיטים, לוקח לו המון זמן לעבור על כל הבית, עושה רעש, יש מקומות שהוא לא מגיע אליהם ללא עזרה (מאחורי דלתות למדוג') ויש מקומות שכלל לא יכול להגיע- במקומות צרים/ נמוכים מידי
ועיקר העיקרים - הוא מפספס קצת לכלוכים היות שתוך כדי העבודה יוצא ממנו אוויר הוא גורים לפרורים לעוף לכיוונים שכבר ניקה.
כל זה רק שאיבה, לבית עם ילדים זה לא עזרה גדולה כי כל הכתמים נשארים על הרצפה, עברתי עם סמרטוט לח אחרי שהרובוט עבד והסמרטוט גמר את פעולתו כשהוא מלוכלך.
הייתי מאוכזבת ממנו ופשוט מכרתי אותו אחרי שני נסיונות.
עולה הון ולא שווה את זה

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י revrut;n4939122:
מנסיון שלי עם שואב רובוטי של איי רובוט- הדגם החדש והיקר ביותר- לא הבנתי על מה ההתפעלות הגדולה.
צריך להכין את הבית, להרים חפצים ורהיטים, לוקח לו המון זמן לעבור על כל הבית, עושה רעש, יש מקומות שהוא לא מגיע אליהם ללא עזרה (מאחורי דלתות למדוג') ויש מקומות שכלל לא יכול להגיע- במקומות צרים/ נמוכים מידי
ועיקר העיקרים - הוא מפספס קצת לכלוכים היות שתוך כדי העבודה יוצא ממנו אוויר הוא גורים לפרורים לעוף לכיוונים שכבר ניקה.
כל זה רק שאיבה, לבית עם ילדים זה לא עזרה גדולה כי כל הכתמים נשארים על הרצפה, עברתי עם סמרטוט לח אחרי שהרובוט עבד והסמרטוט גמר את פעולתו כשהוא מלוכלך.
הייתי מאוכזבת ממנו ופשוט מכרתי אותו אחרי שני נסיונות.
עולה הון ולא שווה את זה

אני חושבת שזה תלוי בסוג הרצפה
לי יש קרמיקה מבריקה שפשוט סופחת אבק , שהייתי צריכה לטאטא פעמיים ביום
ומאז האיי רובוט אין אבק בכלל, ומטאטא זה רק לשבת קודש

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
איירובוט, הכי פשוט שלהם
מהברור שלנו יצא שההבדל בין הדגמים הוא מבחינת הבטריה - הפשוט מכסה דירה של עד 80 מ"ר, והיקרים מספיקים לדירות גדולות יותר
ומבחינת היכולת התכנותית - שליטה מסלולרי, תכנות זמנים קבועים מראש וכו'
הידרה שלנו קטנה, אין לי טלפון חכם ממילא, ואני יכולה להסתדר בלי תזמון אלא עם הפעלה ישירה בכל פעם ולכן הזול התאים לנו
למעשה, לא אגיד שמצאתי את הפתרון המושלם לבית - הוא אכן מרעיש ולוקח לו הרבה זמן, והוא גם לא יודע להשכיב את הילדים ולבשל צהריים... אבל הוא מטאטא לי ובזמן הזה אני משכיבה ומבשלת (פעם הייתי צריכה להסתובב כל היום עם מטאטא בערך)
ואני פשוט סוגרת את הדלת של החדר בו הוא עובד באותו זמן, שלא יהיה רעש
ומפעילה כשיוצאים מהבית
סה"כ הוא מטאטא יפה ושואב את האבק מה שהיה חשוב לי במיוחד, כי מטאטא לא ממש עוזר לכל האבק הזה שמצטבר על הקרמיקה

EstiArt

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;n2270039:
זוג נכנס לחנות מוצרי חשמל , והתענינו על רובוט חשמלי,
אומר להם המוכר,המכשיר יעיל מאוד ,אך יש לו שלושה חסרונות:
1. המכשיר מרעיש
2. הוא לא מנקה יסודי
3. לא יכול לעבוד יותר מדי הרבה זמן, הוא צריך לנוח בין עבודה לעבודה.

מסתכלת האישה על הבעל, ומסננת לעצמה: יש לי כבר אחד כזה בבית, למה אני צריכה עוד אחד???
:)

את הורסת.!!!!!!:D:D:D:D:D

מאיר גולן

משתמש רשום
נכתב ע"י צפורן;n4938767:
תטאטא את הבית שלך ותראה מה כמות הפסולת.
אצלי, בשאיבה יומיומית (ואפילו אם מדלגים יום יומיים) הקיבולת של השואב מספיקה לכל הבית.

נכון לגמרי.
רק שבאתר שהביאו פה לעיל, כתוב שזה נקודת הבעיה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה