ניסוח מקומם!ואני מוכן לשלם עד 500 ש''ח על הגשת דו''ח שנתי
ניסוח מקומם!
אני צריכה לקנות חבילת לחם פרוס טרי באופן חד פעמי ומוכנה לשלם עד 3.5 ש"ח לחבילה
אשמח למידע.
נ.ב: כרגע אוכלת רק עוגות.
יש דרך להגיד כל דבר, והדרך שבה ביקשתם לא מכבדת, לא את בעל המקצוע ולא את הלקוחהשוק היום חופשי, ויש תחרות בכל דבר, כן גם בתחום הנהלת חשבונות,
היו ימים שפקיד שיושב במשרד צריך להשתחוות לו, ולהתחנן אליו שיואיל בטובו לתת לי שירות בתשלום, היום זה הפוך, בדרך כלל
מנהלת חשבונות רגילה לרב לא אמורה כל כך לדעת להגיש דוח בצורה הטובה והבטוחה ביותר.אני עוסק פטור, ומשלם 400 ש"ח על דו"ח שנתי אצל מנהלת חשבונות.
למה לך ללכת לרו"ח. הניירות שלו מזהב?
מה כולל העוסק הפטור שלך?מכירים מישהו כזה?
אני צריך באופן חד פעמי ולא להיות קשור באופן קבוע לרואה חשבון,
ואני מוכן לשלם עד 500 ש''ח על הגשת דו''ח שנתי
אשמח למידע.
אני כבר 10 שנים עובד דרכה. בלי שום בעיה. הכל טוב.מנהלת חשבונות רגילה לרב לא אמורה כל כך לדעת להגיש דוח בצורה הטובה והבטוחה ביותר.
אלא אם כן היא יועצת מס, או שהתמחתה בתחום הדוחות ספציפי במקום עבודה כלשהו.
ומנסיון מי שדבר על 400/500/600 ש"ח וכד' דבר על מחירים זולים מאוד מאוד מאוד ....
כמעט לא בנמצא.
מי המנהלת חשבונות הזו?אני עוסק פטור, ומשלם 400 ש"ח על דו"ח שנתי אצל מנהלת חשבונות.
למה לך ללכת לרו"ח. הניירות שלו מזהב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: