רב מגבת - איפה אפשר להשיג?

• פותח הנושא Touch
  • פורסם בתאריך

Touch

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
משהי אולי יודעת איפה אפשר להשיג בירושלים רב מגבת לשימוש רב פעמי-שדומה לניר מגבת, הוא מאד רך ועדין ומיועד לטיפול פנים וכדו', אני מחפשת את זה ממש דחוף!

אודה מאד לכל העוזרים!

חוה קוה

משתמש פעיל
נכתב ע"י Touch;1920266:
משהי אולי יודעת איפה אפשר להשיג בירושלים רב מגבת לשימוש רב פעמי-שדומה לניר מגבת, הוא מאד רך ועדין ומיועד לטיפול פנים וכדו', אני מחפשת את זה ממש דחוף!

אודה מאד לכל העוזרים!

בפינת עלי הכהן וירמיהו, ליד אפיריון [לשעבר] יש חנות כל בו עם חצר ענקית, חנות שיש בו כל מיני; מכשירי כתיבה, צעצועים, חד פעמי, כלים, חטיפים ומה לא, שם מצאתי גלילי רב מגבת 2 סוגים, אחד ב7 ש"ח, והשני משהו כמו 13 ש"ח. שניהם מעולים!

Touch

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכתב ע"י חוה קוה;1920375:
בפינת עלי הכהן וירמיהו, ליד אפיריון [לשעבר] יש חנות כל בו עם חצר ענקית, חנות שיש בו כל מיני; מכשירי כתיבה, צעצועים, חד פעמי, כלים, חטיפים ומה לא, שם מצאתי גלילי רב מגבת 2 סוגים, אחד ב7 ש"ח, והשני משהו כמו 13 ש"ח. שניהם מעולים!

וואי תודה רבה רבה! מקוה שאמצא שם משהו מתאים!

Touch

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא מצאתי שם.

יש אולי משהי שיכולה לכוון אותי איפה אפשר להשיג את זה?
מדובר בגליל עבה שנראה דומה לנייר מגבת אבל הוא מאד רך ועדין, מזכיר יותר בד מאשר נייר.
דחוף לי מאד מאד!

תודה מראש!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה