זבת חלב ודבש
משתמש רשום
שמעתי לאמור שרבי דוד מנהריה עבר לירושלים בגלל המלחמה , אשמח למידע איפה הוא מתפלל ומתי אפשר לראות אותו , תודה רבה
@זבת חלב ודבששמעתי לאמור שרבי דוד מנהריה עבר לירושלים בגלל המלחמה , אשמח למידע איפה הוא מתפלל ומתי אפשר לראות אותו , תודה רבה
בעלי מכיר מישהו שיכול לברר אולידי מבוסס ,למה? זה לא נכון ????
הכלל שם בדרך כלל, שאפילו אם אתה מגיע מוקדם, יכול להיות שלא תיכנס - במקרי קיצון.ואי תודה על מידע ,אבל עד איזה שעה אפשר להגיע? אם נגיע קרוב ל 4 יכניסו אותו ,ויש יחז בשעות האלו עדיין או שעדיף להגיע ראשונים?
תגיע כמה שיותר מוקדם!אז לא הצלחצתי להבין אם זב הסדר להגיע סמוך ל 16:00 או לא ,
אני פשוט לא רוצה להגיע סתם ,זה נסיעה של 3 שעות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: