רבותי אני בצרות...

רימון

משתמש רשום
ירושלמי, למה לא לפתוח דיון על הנושא ?

הרי מדובר במציאות שבו יש כללים שונים לעיתונים, אז מה יש פה להסתיר ולא לכתוב, יש בו הרבה היבטים מקצועיים ויש הרבה על מה לדון על כך,

ראוי ביותר שיפתחו אשכול ע"כ, אבל מקומו הוא בפורום 'פרסום שיווק ויח"צ'. [וחזקה על המנהלים היקרים העומדים על משמרת קדושת הכתיבה שימנעו הודעות לא ראויות]

רימון

משתמש רשום
נכתב ע"י mc;161567:
מורדוך לא מצייר ביתד, אלא ב" עיתון קדוש" אחר - המודיע.
ושם מאז ומעולם לא ציירו נשים, אבותינו ורבותינו החמירו תמיד יותר מאיתנו והלך הרוח של ציבור קוראי המודיע לא השפיע מאום על הרבנים, אלא להפך...

ומי קובע מהי האמת ומהי האמת האחרת? אתה?

(חס וחלילה אין בדברי אפילו לא נימת זלזול כלפי אף עיתון או חוג, אלא כלפי אלו שחושבים שמבינים יותר מהרבנים... וד"ל)

כל מילה פנינה!!!

מחשבת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
לא אלמן ישראל

נכתב ע"י mc;161567:
מורדוך לא מצייר ביתד, אלא ב" עיתון קדוש" אחר - המודיע.
ושם מאז ומעולם לא ציירו נשים, אבותינו ורבותינו החמירו תמיד יותר מאיתנו והלך הרוח של ציבור קוראי המודיע לא השפיע מאום על הרבנים, אלא להפך...

ומי קובע מהי האמת ומהי האמת האחרת? אתה?

(חס וחלילה אין בדברי אפילו לא נימת זלזול כלפי אף עיתון או חוג, אלא כלפי אלו שחושבים שמבינים יותר מהרבנים... וד"ל)
ב"ה לא אלמן ישראל, לפעמים נראה שכבר שכל העולם נהיה יותר חכם ואתה פשוט נשאר מדי שמרן ונאיבי, מעודד ומשמח לראות כאלה תגובות אמיתיות וכנות וד"ל.

אבישי

משתמש צעיר
אני לא אמרתי שמורדוך מצייר ביתד,אני יודע טוב מאוד שהוא בהמודיע.
ולא אמרתי שהלך הרוח של ציבור "קוראי המודיע" השפיע על הרבנים.
עוד מוטי עלול לחשוב .....

מאיפה הכנסתם לי לפה מילים?

מנחם תעיזי

משתמש צעיר
ב"ה
יהיה מרענן- קרקטוריסטי- ומשקף את ההלך רוח הישראלי (המצעדים למיניהם) שמדינתנו ה"נאורה" מנחילה אם תצייר את אותם פנים עם זקן מדובלל וחליפת ראש ממשלה.
בהצלחה

Y

yossmor2

אורח
חחח, נקודה מעניינת מאוד,(את דעתי אשמור לעצמי...)
אבל ..."עיתון קדוש" ??? חברים דעתכם השתבשה עליכם ?
אגב, אותו העיתון חייב גניזה ?

המביט

משתמש מקצוען
הדבר הראשון שחשבתי כששמעתי שהיא ניצחה זה להתקשר למוטי הלר.
אני רואה שהוא חשה על הבעיה לבד...

אבל חברים,
אל תורידו את הדיון לנושא של המודיע ויתד.
זה באמת לא קשור אלינו.
כל אחד יש לו את דעת רבותיו וחבל שכאן נגיע לזלזול קל שבקלים.

בנוגע לקריקטורה,
או מאחור כמו שהציעו.
חוץ מזה, מה יעשו שם עם תמונות שזה הרבה יותר בעייתי.

מוטי הלר

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
חבר'ה מה נשאר

eshkolit

משתמש רשום
תצייר כמו ראש של פאה בלי עניים אף ופה תלביש לה משקפיים ומטפחת קטנטנה
ותכתוב מרת ממשלה כמו בובה של חנויות לממכר בגדי ילדים בובה מעץ
ותשמור על הגחלת זה חשוב מאד בשביל כולנו...

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אל תדאגו.
בארץ שלנו יש הרבה על מה לרדת, ב"ה, גם ללא ראש(ת) הממשלה.
תמצא כבר על מה לצייר ותראה שתסתדר בלעדיה...

חדש

משתמש רשום
הרבה מאיתנו היו מתים להסתדר בלעדיה,
וחוצ'מזה שהעסק לא סופי, זוכרים?

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
מה רע בלהחליט על אובייקט מסויים שהוא יבטא את ציפי לבני: דמות של בעל חי כל שהוא... שירוץ בקריקטורות כל הקדנציה שלה??? או דמות שמסתירה את עצמה על ידי מסכה עם פניו של אולמרט...

אביגדורית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אם כבר, אפשר לשדרג את הרעיון,
בכלל דמות של ראש ממשלה תהיה אובייקט מסוים.

ככה יחסכו ממך כל כמה חודשים להחליף דמות מחדש:)

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אולי כלי השח-מט יכולים לשמש כאובייקטים המייצגים את ראש הממשלה,
השרים וחברי הממשלה...

אבישי

משתמש צעיר
הבהרה ! ותשובה לידידי מוטי !

עקב פניות רבות עלי לבהיר את הודעתי:
כל מי שמכיר אותי היטב יודע כי תמיד אני מקבל דעת תורה באופן התמים ביותר ששייך!
אין אצלי שטויות כמו "עבדו על הרבנים" (עפ"ל) וכדו'
כוונתי הייתה שפעם הלך הרוח הייתה נורמלית יותר וכנ"ל העתונות, והיום יש מי שהביא לידי כל מיני
דברים וחומרות חדשות. בעקבות כך, ברור שהרבנים לא יבואו לומר לציבור "תרדו מזה זה רק חומרה" אלא מעודדים זאת,
אבל לכתחילה לא הייתה כל בעיה, ולכן גם התירו בעבר! (אפשר לדוגמא לציין את ה'מהדרין' באוטובוסים שזה דבר טוב אבל
גדולי הדור הליטאיים אמרו מפורשות שזה רק חומרא ובכל אופן תמכו כי תמיד טוב לדעתם)
התכוונתי לומר שהאמת היא שדברים אלו כהציורים ביתד הגיעו מאנשים מסויימים ולאו דווקא מהרבנים. מי שהבין אחרת, זבש"ו.
[דיברתי עם יוני בנושא זה.הוא אישר שבעבר כן צייר נשים בקריקטורה,לא אשה בפני עצמה,אלא בסיטואציה עם מסר,ושהיא לא המרכז,וכל דבר לגופו.כך לפי דבריו של יוני]וכמובן שרבנים מוועדה רוחנית היו וראו......

זה לא פורום דעות אז בואו נמשיך הלאה.

ולעניינים המקצועיים:

כבר לפני מספר חודשים, עם החלה רוח הפריימריז נדרשתי לבעיה זו ולכן השתמשתי בכמה רעיונות ציוריים
כמו למשל- ציפור, דג, צפרדע, או הפתרון הפשוט: רכב שרד עם השם 'לבני'
אחד מחבריי העיתונאים סיפר לי כי כאשר היה בדפוס בו מודפס החדשות, ראו את "הצפרדע לבני" ודשו ב"מה תעשו כשהיא תיבחר..."
(ההוא אמר לי כי נכון לעכשיו פיילין תהיה נשיאת ארה"ב ולבני ראש ממשלה, ובביקור של הנשיאה בארץ עם ראש הממשלה ישימו בעיתונות החרדית תמונות של פרחים או מאבטחים)

שלמה

משתמש מקצוען
הפתרון הפשוט הוא שכרגע כולם מדברים על הקרח.
היא עוד לא הקימה ממשלה ועוד רחוקה מזה...
תתנו לקב"ה לנהל את העולם.

yaeli

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י אבישי;162086:
עקב פניות רבות עלי לבהיר את הודעתי:
כל מי שמכיר אותי היטב יודע כי תמיד אני מקבל דעת תורה באופן התמים ביותר ששייך!
אין אצלי שטויות כמו "עבדו על הרבנים" (עפ"ל) וכדו'
כוונתי הייתה שפעם הלך הרוח הייתה נורמלית יותר וכנ"ל העתונות, והיום יש מי שהביא לידי כל מיני
דברים וחומרות חדשות. בעקבות כך, ברור שהרבנים לא יבואו לומר לציבור "תרדו מזה זה רק חומרה" אלא מעודדים זאת,
אבל לכתחילה לא הייתה כל בעיה, ולכן גם התירו בעבר! (אפשר לדוגמא לציין את ה'מהדרין' באוטובוסים שזה דבר טוב אבל
גדולי הדור הליטאיים אמרו מפורשות שזה רק חומרא ובכל אופן תמכו כי תמיד טוב לדעתם)
התכוונתי לומר שהאמת היא שדברים אלו כהציורים ביתד הגיעו מאנשים מסויימים ולאו דווקא מהרבנים. מי שהבין אחרת, זבש"ו.
[דיברתי עם יוני בנושא זה.הוא אישר שבעבר כן צייר נשים בקריקטורה,לא אשה בפני עצמה,אלא בסיטואציה עם מסר,ושהיא לא המרכז,וכל דבר לגופו.כך לפי דבריו של יוני]וכמובן שרבנים מוועדה רוחנית היו וראו......

כמה שזה נכון.
אגב, האם גם אתה באותן 'צרות'?
נדמה לי שעיתון משפחה מלא איורים של נשים, במיוחד אמהות ועקרות בית מרושלות, אני בכל אופן מקווה שיהיה דין אחד גם לגבי גברת ראש ממשלה מעונבת...

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לגבי עתון משפחה שים לב- ציורי הנשים הם רק במוסף לנשים ובמוסף לילדים ולא במגזין עצמו!!!!

yaeli

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
רחלי, שוב אנחנו חוזרים לאותה נקודה:
המוסף למשפחה התווסף לעיתון רק לפני מספר שנים, עד אז, אותו החומר היה במגזין עצמו, וכן הציורים עם הנשים. מה השתנה?? ברגע שהמוסף נולד, נהיה אסור להכניס דמויות מצויירות נשיות לחלק הראשי של העיתון? וממתי נאסר על גברים לעיין במוסף?

הסתר_פנים

משתמש פעיל
נכתב ע"י yaeli;162108:
כמה שזה נכון.
אגב, האם גם אתה באותן 'צרות'?
נדמה לי שעיתון משפחה מלא איורים של נשים, במיוחד אמהות ועקרות בית מרושלות, אני בכל אופן מקווה שיהיה דין אחד גם לגבי גברת ראש ממשלה מעונבת...

מעונבת ובלי מטפחת מרושלת.
צרה צרורה.
עוד מישהו ישתכנע שיש באמת נשים כאלה בעולם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה