בעין ?אני חותכת חתיכות גזר (לאחר הבישול) ושמה על העין זה יוצא נחמד למראה.
וזהו?20 דקות רתיחה עדינה
אחרת הראש יתפורר לך
סגולה ל....סיג לחכמה שתיקה.בעין ?
אנחנו מעמידים את הראש עם הפה כלפי מעלה ומכניסים לו פרוסת גזר בפה
סגולה ל .....אין לי מושג
כן תפתחי מכסה ותני להתקררוזהו?
לכבות?
אפשר להקפיא את זה אחרי בישול או לשים במקרר?כן תפתחי מכסה ותני להתקרר
ורק אז תוציאי עם כף גדולה
יש לראש החם נטייה להתפרק
להקפיא לא נראה ליאפשר להקפיא את זה אחרי בישול או לשים במקרר?
אז חבל על השמן והתיבולאני תמיד מכינה בתנור, טיפה שמן ותיבול רגיל של דג. חצי שעה בערך בתנור וזהו.
כמו שכתבת, במילא אף אחד לא טועם מזה באמת... (עם חתיכת חלה כדי שייבלע הטעם )
אז למה להתעסק עם זה יותר מדי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: