גם אני קניתי בדיוק כזה ומאוד מוצלח.רק שתדעו שזה מוצר חד פעמי לדעתי ומהנסיון שלי עם המוצר הזה,קניתי לטיסה וזה החזיק רק הלוך ולחזור כבר לא התנפך כי יצא מזה אויר,חזרתי לחנות והחליפו לי ובבית זה אותו דבר לא שווה בכלל.
קניתי באליאקספרס מוצר אחר לא חזק כמו ברזל כי זה מפלסטיק אבל זה עושה את העבודה מצוין
אם מישהו מוצא מוצר נוסף אשמח לשמוע
https://he.aliexpress.com/item/Popu...095.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dKjKD8Q
הזמנתי בצבע ורוד כי זה נח למצוא בעין כשזה נמצא עם עוד כמה שמונצ'ס
תודה רבה לעונים,
עלה לי 40 שח בנקודת מכירהמה המחיר של זה? (בתור מתנה)
לא יודעת אם בדיוק אותו דבר כמו בתמונה,מישהו יודע אם המוצר הזה מחזיק? [ידיעה אישית]
תודה רבה
מה.?פעם שאלו את הרב אלישיב לגביי נטלה מתנפחת לטיסות וכו נראה לי שהוא שלל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: