התייעצות ראקוטן

האם כדאי לקחת בגיל 20+ ? כלומר זה בעיה להתחיל ואז לעצור לפני חתונה?

ולגבי התופעות לוואי:
מכירים מקרוב אחד שלקח ובשלב מסוים נהיה לו כאבים מטורפים במעיים בעקבות הרקוטן,
הרופא מיד אמר לו להפסיק לקחת, אבל הכאבים במעיים ליוו אותו תקופה..

HADAS(:

משתמש חדש
אני לקחתי כשהייתי בת 21 ואחרי 3 חודשים שמעתי שידוכים וכששאלתי את הרופא נאמר לי שבמידה ויש חתונה אז מפסיקים לפחות 3 חודשים לפני,
לגבי תופעות הלוואי אני לא מכירה תופעה כזו ולדעתי היא לא שכיחה כי אני מכירה הרבה שלקחו ולא שמעתי מהם על כזו תופעה.

צנונית

משתמש מקצוען
במשפחה סביבי הרבה מאוד לקחו ראקוטן, ב"ה עזר לכולם, עם מעקב של בדיקות דם כל חודש בלי לזלזל, לא נצפו נזקים.
אומרים שהראקוטן עוצר גביהה ולכן לא מומלץ לקחת אותו בזמן שעדיין גובהים (ראיתי את זה במוכח אצל 3 מהאחיניים שלי).
הדבר הכי קשה זה היובש בשפתיים, כולם היו מסתובבים עם שפתון בכיס (לא וזילין! זה לא בריא) ומתמרחים כל הזמן. שבת, או יותר גרוע- יומיים חג, זה היה סיוט, אבל עדיין שווה כל דבר בשביל התוצאה הסופית בעזרת ה'

אמונה וזה הכול.

משתמש פעיל
ככל הידוע לי ממש לא מומלץ להשתמש בתרופה הזו.
זה אמנם עוזר לטווח הקצר ומעלים את הפצעים,
אבל הורס את השכבה הפנימית יותר של העור.
נכון.
אבל יש פעמים שאין ברירה.
מה יעשה מי שבמשך כמה שנים מנסה ללכת לטיפולי פנים, לוקח משחות טבעיות ולא, שותה משקאות טבעיים, משנה תזונה עד כמה שאפשר. אבל הפצעים נשארים?
אני עדה למקרה כזה שרופאת עור מאד מומחיות עם נסיון ענק אמרה: אין מה לעשות רק לקחת קירוטן.
ובא סוף לפצעים.
צריך לזכור מה זה פצעים שלא יורדים מהפנים!

HADAS(:

משתמש חדש
גם אני לא שמעתי על זה,
יכולה רק להוסיף שיש שפתונים מעולים, וזה יותר נוח ונגיש.

צנונית

משתמש מקצוען
הרוקחת הסבירה שהוזלין סותם את הנקבוביות בגלל השמן שבו או משהו כזה, ולכן שפתון מומלץ ובריא יותר.

אמונה וזה הכול.

משתמש פעיל
מאיזה גיל אפשר לקחת ראקוטן? ולכמה זמן צריכים לקחת את הכדורים..(חודש ,חודשיים)? והאם יש דברים שאסור לעשות תוך כדי הכדורים.?(כמו שעווה וכו...)
תודה!

מנסיון אישי:
כשאין ברירה, זה פתרון מעולה!
מעלים את רוב הפצעים ומעניק עור חלק.
לא לזלזל בבדיקות תפקודי כבד אחת לחודש. להתייעץ עם רופא העור אם יספיק לקחת 5 או 10 מ"ג ולא יותר.
לגמור את 6 החודשים (אומרים שאם לא גומרים הפצעים יכולים לחזור)
כמו שכבר כתבו, למרוח מקדם הגנה איכותי ממליצה על לה רוש פוזה.
שפתון למרוח עוד לפני שמתחיל יובש...מנסיון עם אלטמן ולא היה כמעט יובש.
ושיהיה בהצלחה!!
הנה אשכול נוסף שיכול לעזור:

וילה

משתמש פעיל
יש את השפתון המעולה לא זוכרת את שמו אוכל לבדוק יותר מאוחר מי שמכיר מבחוץ נראה תכלת - לבן והוא מאוד חזק ועושה את העבודה מעולה
נמכר בסופר פארם ובתי מרקחת נוספים - בלעדיו לא הייתי שורדת היה לי יובש קשה וזה הציל.

מימיי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
יש את השפתון המעולה לא זוכרת את שמו אוכל לבדוק יותר מאוחר מי שמכיר מבחוץ נראה תכלת - לבן והוא מאוד חזק ועושה את העבודה מעולה
נמכר בסופר פארם ובתי מרקחת נוספים - בלעדיו לא הייתי שורדת היה לי יובש קשה וזה הציל.
אם תזכרי בשם שלו - אני ממש אשמח שתכתבי פה

English Tech

משתמש פעיל
איזה מ"ג יש?
אני לקחתי 40 מ"ג והרבה שאני מכירה לקחו גם כאלו ששוקלים 45 קילו ועד לגבר ששקל 90 קילו כי נראה לי שזה גם יותר קשור לרמה של האקנה
יש 5, 10, 20, 30, 40 מ"ג ואפשר גם לצרף (אני לקחתי 50)
אם תזכרי בשם שלו - אני ממש אשמח שתכתבי פה
ד"ר עור
יש אותו בבתי מרקחת (ספציפית במאוחדת וכן ברימונים פארם אני יודעת שיש)

מימיי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
הייתי איתו תקופה ולא היה יעיל במיוחד.
גם לפי מה שזכור לי הוא די יקר לעומת שפתונים אחרים.
תכלס, שום דבר לא עוזר ליובש הזה.
עכשיו בתקופה של החגים השפתיים שלי יותר שורפות ויבשות מתמיד, במיוחד אחרי ר''ה שהיה מחובר עם שבת. סיוט.

English Tech

משתמש פעיל
האם כדאי לקחת בגיל 20+ ? כלומר זה בעיה להתחיל ואז לעצור לפני חתונה?
פחות אפקטיבי לקחת פחות ממינון מלא
(בת משפחה לקחה כמות מצטברת קטנה וחזר לה, אבל ברמה קלה הרבה יותר)
אומרים שהראקוטן עוצר גביהה ולכן לא מומלץ לקחת אותו בזמן שעדיין גובהים (ראיתי את זה במוכח אצל 3 מהאחיניים שלי).
גם מעכב צמיחת שיער...

English Tech

משתמש פעיל
הייתי איתו תקופה ולא היה יעיל במיוחד.
גם לפי מה שזכור לי הוא די יקר לעומת שפתונים אחרים.
תכלס, שום דבר לא עוזר ליובש הזה.
עכשיו בתקופה של החגים השפתיים שלי יותר שורפות ויבשות מתמיד, במיוחד אחרי ר''ה שהיה מחובר עם שבת. סיוט.
מעניין
היחיד שעזר לי (ולעוד כמה וכמה בסביבה שלי, משתמשת בו גם כיום)
מה שכן הטעם שלו מזעזע

מימיי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מעניין
היחיד שעזר לי (ולעוד כמה וכמה בסביבה שלי, משתמשת בו גם כיום)
מה שכן הטעם שלו מזעזע
אולי אני אנסה שוב את זה.
עכשיו אני חייבת משהו חזק בדחיפות לשפתיים האומללות שלי..
וכן, הטעם שלו זוועה!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה