לי ידוע שכמעט ולא נותניםהוא סיפר שבארצות הברית לוקחים את זה כמו אקמול -בלי מרשם.
מכירה כמה שגרות שם והם אמרו לי שרופאה אמרה להם שנותנים רק לבני דודים....
לי ידוע שכמעט ולא נותניםהוא סיפר שבארצות הברית לוקחים את זה כמו אקמול -בלי מרשם.
סיפר לך סיפורי אלף לילה..הוא סיפר שבארצות הברית לוקחים את זה כמו אקמול -בלי מרשם.
אז מה אם 2 אנשים פה היו אצל רופא חאפרגם אקמול זה לא בריא
ולעניין הבדיקות דם כבר 2 אנשים כתבו פה שלא דרשו מהם את זה
נראה לך שבגלל שזה פחות בטוח מאקמול אסור לנשים בהריון????אז מה אם 2 אנשים פה היו אצל רופא חאפר
תחשוב בהיגיון אם זה התרופה היחידה שעוזרת כנראה שהיא חזקה מאוד
ויכולה להשפיע על עוד דברים בגוף
לי אישית לאחר 5 חודשים בעקבות הבדיקת דם אמרו לי להפסיק ...
ואני בנ"א בריא
אז זה ממש לא אקמול עם כל הכבוד
ובאמת לנשים בהריון וסתם לנשים נשואות גם כן לא לקחת ..
ואקמול אין שום בעיההה
פרצוף מיובש זוועה, שפתיים מקלופות שכמעט שום דבר לא עוזר.מה התופעות לוואי?
ואו את/ה מפגינה ידיעות!פרצוף מיובש זוועה, שפתיים מקלופות שכמעט שום דבר לא עוזר.
כמובן רק בזמן שלוקחים כי העור משיל את עצמו.
כשמסיימים מתגלה עור בייבי רך וענוג שנשאר בס"ד לתמיד.
לא רק זה.התרופה מותרת בהיריון? התרופה מזיקה לעובר, ולכן בעת שמטופלים בה אסור להרות, אסור לתת אותה לנשים הרות, אסור לתת אותה לנשים שמתכננות היריון, אסור לתת אותה לנשים בגיל הפוריות שאינן יכולות להשתמש באמצעי מניעה יעיל, ואסור לתת אותה לנשים מיניקות
ממש ממש לאנראה לך שבגלל שזה פחות בטוח מאקמול אסור לנשים בהריון????
ממש ממש ממש לא קשור.
יש בו חומר טרטוגני שגורם למומים בעובר, איך זה אומר שזה יותר מסוכן מאקמול?
באקמול כנראה אין חומר שגורם למומים מולדים.
אם את רוצה על רגל אחד הסבר איך זה משפיע ואיך אנשים משבשים והופכים את זה למסוכן, בבקשה:
החומר הזה שיש בראוקטן נקרא איזוטרטינואין שהוא משפיע על התמיינות תאים בעובר מה שקריטי להתפתחות תקינה.
ואנשים שלא מבינים הלכו 4 צעדים קדימה וטוענים שהתרופה מסוכנת מאוד, למה? כי אסור בהריון.
אגב אקמול הוא קרוב לוודאי הרבה יותר מסוכן עם נזק מצטבר לכבד, אין לי כח להיכנס להסברים, אבל אם תיכנסי לרכיבים ומנגנוני פעולה של אקמול תביני.
אממ לא ממש.גם לבחורות אבל הרופא שואל אם מסודר ואם כן אין שום בעיה.
גם לי פלקסיטול מאד עזר לשפתיים לכן ביום יום היובש לא כל כך הפריע לי אבל בשבת היה סיוט...מהבדיקות שאני עשיתי :
חובה כמובן לגמור עם זה לפני החתונה !! זה החלק היחיד שבאמת מסוכן כי זה יכול ליצור מומים אצל העובר
לכן כמה שיותר מוקדם יותר טוב עם כמה רופאים שבדקתי כולם אמרו שהיא תרופה בטוחה לגמרי כמובן כמו כל תרופה הם צריכים לומר את התופעות לוואי שהם נתקלו במהלך המחקר
ובמאת חבל על הכסף של כל הטיפולי פנים למינהם וקרמים וכו זה הפתרון הכי זול והכי יעיל !
אני לקחתי את התרופה אומנם עם מינון יותר נמוך כי לא היה לי אקנה ממש קשה ואצלי בקופה לא נתנו בלי בדיקת דם
סיימתי בערך תוך ארבעה חודשים (היה צריך עוד קצת אבל החלטתי להפסיק )עשיתי לייזר בפנים ולא ראיתי שום תופעת לוואי (כמובן לא ממליצה לעשות כמוני )התופעת לוואי היחידה שהיתה לי ונשארה עד עכשיו זה שפתיים יבשות וסדוקות כיום זה רק נוטה להתייבש יותר מהר אם לא מקפידה לטפל בזה מיד כמובן לא בשפתון רגיל שרק מחמיר אני מוסיפה קישורים :
ואת זה : זה מעולה גם לשפתיים
וכמובן הכי חשוב זה קרם הגנה 50 spf כל יום אפילו בחורף ! ואם נמצאים בחוץ לחדש כל שעתייםמשחת לנסינו - משחה לפטמות סדוקות של אמהות מניקות | Mama Bear
משחה לפטמות של חברת לנסינו מרגיעה ועוזרת לאם המניקה. המשחה מיועדת לטפל בפטמות סדוקות וכואבות. למידע נוסף אודות משחת לנסינו היכנסי עכשיו!mamabear.co.il
וכדאי שיהיה גם קרם לחות טוב אני ממליצה על : (לקיץ הוא מידי כבד אז כדאי משהו אחר אבל לעכשיו הוא מצוין )
ויש כאילו שחוזר להן בהריון האקנה אני לא יודעת אם אחרי זה נעלם ...
אקמול מן הסתם ישפיע באופן גרוע יותראז מה אם 2 אנשים פה היו אצל רופא חאפר
תחשוב בהיגיון אם זה התרופה היחידה שעוזרת כנראה שהיא חזקה מאוד
ויכולה להשפיע על עוד דברים בגוף
לי אישית לאחר 5 חודשים בעקבות הבדיקת דם אמרו לי להפסיק ...
ואני בנ"א בריא
אז זה ממש לא אקמול עם כל הכבוד
ובאמת לנשים בהריון וסתם לנשים נשואות גם כן לא לקחת ..
ואקמול אין שום בעיההה
יובש, בעיקר בשפתיים, פנים ולפעמים ידייםמה התופעות לוואי?
@HADAS(:
אני לקחתי 40 מ"ג והרבה שאני מכירה לקחו גם כאלו ששוקלים 45 קילו ועד לגבר ששקל 90 קילו כי נראה לי שזה גם יותר קשור לרמה של האקנהאיזה מ"ג יש?
צודק ממש!ממש ממש לא
זה היה הסבר לבנT" שאמר שזה לא מסוכן בכלל
שאקמול יותר
יכול להיות שאקמול יותר אבל מה יש להתווכח זה תרופה שלוקחים אותה על בסיס יומי
חומר לא הכי בריא (יש אומרים רעיל)
חוסר אחריות לומר פה לאנשים לא לעשות בדיקות דם במקביל
לי אישית אמרו להפסיק באמצע (כאדם בריא)
אז גם אם יש פה אנשים שלא עשו בדיקות דם ונשארו בחיים
זה לא אומר שכך צריך לנהוג זה הכל..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: