התייעצות ראקוטן

i love the world

משתמש חדש
מאיזה גיל אפשר לקחת ראקוטן? ולכמה זמן צריכים לקחת את הכדורים..(חודש ,חודשיים)? והאם יש דברים שאסור לעשות תוך כדי הכדורים.?(כמו שעווה וכו...)
תודה!

gilifray

משתמש צעיר
אני לקחתי בגיל 16 כי הרופא לא אישר קודם...
אבל מכירה ילדה שלקחה בכיתה ח'
לוקחים את זה 6 חודשים
ואסור לעשות שעוה ולייזר באזור הפנים גם 3 חודשים אחרי (סהכ 9 חודשים)
וכן ממש לא כדאי להחשף לשמש בזמן לקיחת הכדורים, לכן כדאי להתחיל בחורף שאין שמש חזקה בחוץ.
אבל, אחרי הרבה משחות שלקחתי וטיפולים במכונים שונים זה הדבר היחיד שעזר לי והחליק את הפנים לגמרי ב"ה
שכיום אין שום פצעים.
בהצלחה!

gilifray

משתמש צעיר
אה, ושכחתי לכתוב את הבדיקות דם שצריך לעשות כל חודש
אני הלכתי לרופא שמבחינתו אין לתרופה הזאת תופעות לואי ולא צריך לעשות בדיקות דם
הוא סיפר שבארצות הברית לוקחים את זה כמו אקמול -בלי מרשם.
אני כן עשיתי בדיקות דם כי רציתי להיות זהירה

s.arcit

משתמש פעיל
אני לקחתי קיורטן
וכן צריך לעקוב אחר תפקודי כבד
בבדיקות דם פעם בחודש
לבטח את עצמכם ...
זה לא התרופה הכי בריאה שיש אבל כשאין ברירה אין...

הגרי"ש

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
גם אקמול זה לא בריא
ולעניין הבדיקות דם כבר 2 אנשים כתבו פה שלא דרשו מהם את זה

המטבח של סימא

משתמש מקצוען

הגרי"ש

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
כי כל האחים שלי מעליי לקחו ראקוטן וכשהגיע תורי לקחת הרופא אמר שכבר אין ראקוטן יש משהו אחר שנקרא קיורטן
וכל מי שאני מכיר שלקח בשנים האחרונות לקח קיורטן

הגרי"ש

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
ומי שמפחד מתופעות לוואי מתרופות שיקרא את התופעות לוואי על האיבופן

!!!shany

משתמש רשום
מאיזה גיל אפשר לקחת ראקוטן? ולכמה זמן צריכים לקחת את הכדורים..(חודש ,חודשיים)? והאם יש דברים שאסור לעשות תוך כדי הכדורים.?(כמו שעווה וכו...)
תודה!
אני לקחתי בגיל 15 וחצי ושמעתי על כאלה שלקחו בגיל פחות מזה
בדר"כ הרופא נותן את זה לתקופה של 6 חודשים
אני ניסיתי הרבה דברים ושום דבר לא עזר הלכתי לרופא כדי שית לי ראקוטן והוא טען שאני לא צריכה ניסיתי עוד דברים ושום דבר לא עזר לאחר שנה הלכתי לרופא נוסף (ד"ר הנרי טראו ממליצה) והוא נתן לי ראקוטן.
התקופה הזאת מאד מעצבנת ומציקה כל חודש צריך לעשות בדיקות דם
אסור לעשות שעווה בפנים.
יובש נוראי בשפתיים.זה בגדול
אבל התוצאה שווה ברמות!!!
אני ממליצה על זה מאד העור שלי חלק ב"ה כמו תינוק ללא שום פצע, המראה יותר יפה ולא שמנוני וקמטוטי, לא היה לי שום בעיות בכבד ב"ה והכל מצוין!

!!!shany

משתמש רשום
כי כל האחים שלי מעליי לקחו ראקוטן וכשהגיע תורי לקחת הרופא אמר שכבר אין ראקוטן יש משהו אחר שנקרא קיורטן
נכון זה אותו דבר נראה לי גם אני לקחתי קיורטן והרופא אמר לי שזה אותו דבר

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
לא זאת הייתה השאלה..
השאלה היא האם:
יש תרופה שנקראת קיורטן שהיא בלי התופעות לוואי הנ"ל
והתשובה היא לא!
קיוקטן ן- ראוקטן זה בדיוק אותה תרופה עם שם מסחרי שונה

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
מהבדיקות שאני עשיתי :
חובה כמובן לגמור עם זה לפני החתונה !! זה החלק היחיד שבאמת מסוכן כי זה יכול ליצור מומים אצל העובר
לכן כמה שיותר מוקדם יותר טוב עם כמה רופאים שבדקתי כולם אמרו שהיא תרופה בטוחה לגמרי כמובן כמו כל תרופה הם צריכים לומר את התופעות לוואי שהם נתקלו במהלך המחקר
ובמאת חבל על הכסף של כל הטיפולי פנים למינהם וקרמים וכו זה הפתרון הכי זול והכי יעיל !
אני לקחתי את התרופה אומנם עם מינון יותר נמוך כי לא היה לי אקנה ממש קשה ואצלי בקופה לא נתנו בלי בדיקת דם
סיימתי בערך תוך ארבעה חודשים (היה צריך עוד קצת אבל החלטתי להפסיק )עשיתי לייזר בפנים ולא ראיתי שום תופעת לוואי (כמובן לא ממליצה לעשות כמוני )התופעת לוואי היחידה שהיתה לי ונשארה עד עכשיו זה שפתיים יבשות וסדוקות כיום זה רק נוטה להתייבש יותר מהר אם לא מקפידה לטפל בזה מיד כמובן לא בשפתון רגיל שרק מחמיר אני מוסיפה קישורים :
ואת זה : זה מעולה גם לשפתיים
וכמובן הכי חשוב זה קרם הגנה 50 spf כל יום אפילו בחורף ! ואם נמצאים בחוץ לחדש כל שעתיים
וכדאי שיהיה גם קרם לחות טוב אני ממליצה על : (לקיץ הוא מידי כבד אז כדאי משהו אחר אבל לעכשיו הוא מצוין )
ויש כאילו שחוזר להן בהריון האקנה אני לא יודעת אם אחרי זה נעלם ...

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
התרופה מותרת בהיריון? התרופה מזיקה לעובר, ולכן בעת שמטופלים בה אסור להרות, אסור לתת אותה לנשים הרות, אסור לתת אותה לנשים שמתכננות היריון, אסור לתת אותה לנשים בגיל הפוריות שאינן יכולות להשתמש באמצעי מניעה יעיל, ואסור לתת אותה לנשים מיניקות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה