נכתב ע"י stars;1265580:לאחר כל הדעות שנאמרו פה, החלטתי לקרוא אחת ולתמיד ובסבלנות רבה את כל החוזה של התוכנית... כולל כל הסעיפים ותתיהם
ואם הבנתי נכון, יתכן שיש צדק בדעה הנ"ל שאכן צריך לדבר בחודש זה ושאחריו כמה שיותר...
תקנו אותי אם לא הבנתי נכון....
נכתב ע"י משהו אחר;1265579:תזהרו, יכול להיות שזה סתם תרגיל ,כי משהי כבר כתבה פה בפורום, שהם מגבילים ל3000 דקות, ומה שמכונה התוכנית 'ללא הגבלה', זו סתם פרסומת.
נכתב ע"י stars;1265580:לאחר כל הדעות שנאמרו פה, החלטתי לקרוא אחת ולתמיד ובסבלנות רבה את כל החוזה של התוכנית... כולל כל הסעיפים ותתיהם
ואם הבנתי נכון, יתכן שיש צדק בדעה הנ"ל שאכן צריך לדבר בחודש זה ושאחריו כמה שיותר...
בקיצר נתחיל להתקשר מפלא' אחד לשני ונשאיר אותו דולק לילה, מה אתם אומרים??
סלקום מנתקים אוטומאטית את השיחה אחרי שעה או שעתיים, תלוי איזה מנוי זה.נכתב ע"י stars;1265580:לאחר כל הדעות שנאמרו פה, החלטתי לקרוא אחת ולתמיד ובסבלנות רבה את כל החוזה של התוכנית... כולל כל הסעיפים ותתיהם
בקיצר נתחיל להתקשר מפלא' אחד לשני ונשאיר אותו דולק כל הלילה, מה אתם אומרים??
נכתב ע"י חביבה;1267868:לא יודעת בדיוק על מה הם גובים 12.9.
תתקשרי ותשאלי מה התוכנית שלך, ומה זה החיוב של 12.9???
(את יכולה להתקשר ל*444 ולשמוע את פירוט התוכנית שלך, אם תשמעי 35 ש"ח, מצוין! ואם לא תבררי עם סלקום)
תבררי טוב טוב, מלכתחילה הם אומרים ללא הגבלה.נכתב ע"י מגה;1267886:תודה!
התקשרתי ובאמת גבו ממני עוד 12 ש"ח,
לגבי הגבלת הדקות - היא ענתה לי שזה ללא הגבלה ולא כפי שנכתב כאן באשכול
נכתב ע"י חביבה;1267890:תבררי טוב טוב, מלכתחילה הם אומרים ללא הגבלה.
תראי מה כתבתי למעלה- זו שיחה שלי עם נציגה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: