ראיון עבודה

מכחולית

משתמש פעיל
אבל אולי היתה ציפיה (שחבל מאד שלא נאמרה) שתתאימי את עצמך ותביני לבד שאת צריכה להגיע לשם במטפחת.
יכולה להעיד על עצמי מהכיוון השני, שכשהוצעה לי עבודה במוסד של חב"ד ביררתי בטלפון המקדים אם יש ציפיה שאגיע עם פאה (אני הולכת עם מטפחות).
לא היה לי שמץ של מושג איזה סגנון הסמינר.
הסתמכתי על כך שהמודעה הייתה בעיתון חרדי.

. net

משתמש צעיר
בעקרון זה לא כל כך בעיה לבוא לראיון ולעבודה עם מטפחת ,הרבה נשים עושות את זה ,לכן זה לא אומר זה שהוא ראה באיזה סמינר למדת, הוא כנראה חשב שאם את רוצה לעבוד אצלו אז את מוכנה לבוא עם מטפחת ,יכול להיות שיש לו עובדות כאלה.
אני מבינה את האכזבה שלך ,אבל אני רוצה גם להסביר לך גם את הצד השני במקרה הזה ספציפי .
אני ממש בעד שחייבים להתנהג בצורה מתחשבת באילו שמגישים מועמדות לעבודה אצל אילו שכבר מסדרים בעבודה,ולהתנהג לפי כל ההלכות של בין אדם לחבירו גם כשמדבר במחסרת עבודה.

חוחית

משתמש סופר מקצוען
כמורה, אני ממש מאושרת שבשנים האחרונות לימודי ההוראה "ירדו" מהבמה.
ולמה?
כשמנהלות תדענה שאין להן טור של אלף נשים שתשמחנה לקבל שעת מ"מ- היחס ישתנה.
ענין של הצע וביקוש.
מאחלת לך למצוא עבודה טובה בקלות ובשמחה!!

. net

משתמש צעיר
כל אחת והעקרונות שלה.
אבל, כזה דבר אפשר לברר בטלפון כשמזמנים לראיון, בפרט כשזה עיקרון של מקום. וזה בסדר, זכותם. רק אל תטריחו לשווא.
אז כפי שכתבתי הוא כנראה חשב שאם את מגישה מועמדות לעבודה כאן את מוכנה לבוא אם מטפחת.
אני לא מכירה את המקום ואני לא יודעת אם זה כך שם ,
אבל יש מקומות שזה כל כך ידוע בציבור שכל העובדות לבושות כך, כל ני שיש לו הכרות קטנה עם המוסד יודע זאת
,אז יתכן שהם חשבו שמי שמגישה מועמדות סימן שמוכנה לבוא לבושה כך, יתכן וזה היה נראה לו דבר מובן מאליו .
את גם כתבת אם אני לא טועה שבאת ממרחק לפני מעבר דירה ,יתכן שמי שגר בקרבת מקום יותר היה יודע דברים כאלו.
בכל אופן אני מאוד מאוד מצטערת בשבילך.

hellen

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
קודם כל תודה על ההערה והארה מאמינה שכל אחת תיקח את זה לתשומת ליבה האישית בכל מה שנוגע לה ספציפית,
ועל זה נאמר שאנחנו חיים ש"עולם השקר" זה עולם שבו אנחנו מצפים מאנשים להתנהג בצורה מכובדת ומכבדת,אבל יש כל מיני סיבות שקריות שכביכול גורמות להם לדלג על עניני בן אדם לחברו{ואני לא נכנסת לכל עסק קבלת ספרדיות לסמינרים ששם רואים את העניין בחוש}
אני חושבת שללכת ולהתחיל לתקן את העולם זה גם לא מעשי וגם לא מה שהקב"ה דורש ממנו,
אם אני נתקלת בכזה מצב אני חושבת לעצמי מה אני יכולה לקחת לעצמי מאותה השפלה,
וכך את יכולה להיות פשוט בנאדם יותר טוב לסביבה,להרגיש את השני יותר,לפתח את הרגישות שבך,
כי בסופו של דבר מי שסליחה על המילה "ידפק" עם האופי שלו זה רק אותו בנאדם שהתנהג בצורה הלא יפה הזו....
חזקי ואמצי

עט הדר

משתמש מקצוען
אגב,
על התנהגות כגון זה מעוררים כל גדולי ישראל לאחרונה בעקבות האירועים הקשים.
לנהוג ב"אהבת ישראל".
בדיוק זה נדרש בדורנו, בעיקר מאותם הנמצאים בעמדות מפתח -
לנהוג ברגישות הראויה בכל אלו הנמצאים תחתיך

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה