דרוש מידע ראוטר- המלצות

תקליט-אור

משתמשת מקצוענית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הכל בסדר... לא לדאוג! מאמר לא מתפרסם מיד.
המאמר נשמר במערכת וממתין לאישור ההנהלה.

בהתחלה ראיתי ברשימת המאמרים שלי את המאמר שפירסמתי עם אייקון קטן מלמעלה של ממתין לאישור המערכת.
עכשיו נכנסתי לרשימת המאמרים, עשיתי רענון, ורשימת המאמרים ריקה.
גם ברשימת ההודעות האחרונות שלי, מקודם המאמר הופיע עם קו מחוק עליו, וכרגע הוא נעלם לגמרי מרשימת ההודעות.

האם ככה זה נראה רשמית?

יהודי נוסף

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בהתחלה ראיתי ברשימת המאמרים שלי את המאמר שפירסמתי עם אייקון קטן מלמעלה של ממתין לאישור המערכת.
עכשיו נכנסתי לרשימת המאמרים, עשיתי רענון, ורשימת המאמרים ריקה.
גם ברשימת ההודעות האחרונות שלי, מקודם המאמר הופיע עם קו מחוק עליו, וכרגע הוא נעלם לגמרי מרשימת ההודעות.

האם ככה זה נראה רשמית?
לא יודע, עוד לא התנסיתי בזה;)...
אולי משתמשים אחרים מנוסים יותר ידעו.

אפשר גם לשאול בפורום מערכת האתר.

cofix

משתמש פעיל
לסיכום אשמח לעזרה.
אם אנו צריכים אינטרנט קווי בבית של עופרי איפה הכי כדאי לעשות ? (יש לנו תשתית בזק)
כמו"כ האם אנו צריכים גם מודם וגם נתב או שזה מוצר אחד ?
האם יש המלצה למודם/נתב איכותי שלא יתקע ?
כמו"כ אם אנו לוקחים קו של נטוויז'ן ומקבלים כזה נתב אני צריכים חוץ מזה עוד נתב ? או שאפשר לשים דרכו אינטרנט נטפרי ?
תודה רבה על העזרה.

תקליט-אור

משתמשת מקצוענית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
לסיכום אשמח לעזרה.
אם אנו צריכים אינטרנט קווי בבית של עופרי איפה הכי כדאי לעשות ? (יש לנו תשתית בזק)
כמו"כ אם אנו לוקחים קו של נטוויז'ן ומקבלים כזה נתב אני צריכים חוץ מזה עוד נתב ? או שאפשר לשים דרכו אינטרנט נטפרי ?
תודה רבה על העזרה.

מודם נתב יכול להיות 2 מוצרים נפרדים, אבל אם אתם עושים קו של נטויז'ן אתם תקבלו מהם מכשיר שהוא גם מודם וגם נתב, ובתוכו אתם מגדירים את הספק של נטפרי. אין צורך במכשירים נוספים. המודם נתב שלהם לא אמור להיות בעייתי.

לגבי איזה ספק מבין הספקים של נטפרי כדאי לבחור, זו אמורה להיות החלטה שלכם בהתאם למחיר / שירות לקוחות וכדומה שכל חברה מציעה. לי אישית אין המלצה לספק מסוים על פני אחרים.

cofix

משתמש פעיל
מודם נתב יכול להיות 2 מוצרים נפרדים, אבל אם אתם עושים קו של נטויז'ן אתם תקבלו מהם מכשיר שהוא גם מודם וגם נתב, ובתוכו אתם מגדירים את הספק של נטפרי. אין צורך במכשירים נוספים. המודם נתב שלהם לא אמור להיות בעייתי.

לגבי איזה ספק מבין הספקים של נטפרי כדאי לבחור, זו אמורה להיות החלטה שלכם בהתאם למחיר / שירות לקוחות וכדומה שכל חברה מציעה. לי אישית אין המלצה לספק מסוים על פני אחרים.

תודה רבה עזרת לי מאוד.

בט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה רבה לך @תקליט-אור , על ההסבר המפורט !

בקשר לאינטרנט קווי -
אז בעצם כולם מסכימים שכדאי תשתית של בזק?
והשאלה איזה ספק ?
האם 019 מומלץ? האם כל הספקים מאפשרים לקבל מהם גם מכשיר מודם - נתב ?
כמה משלמים בחודש על השכרת המודם- נתב?
בשביל שלא לקנות בנפרד?

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
תודה רבה לך @תקליט-אור , על ההסבר המפורט !

בקשר לאינטרנט קווי -
אז בעצם כולם מסכימים שכדאי תשתית של בזק?
והשאלה איזה ספק ?
האם 019 מומלץ? האם כל הספקים מאפשרים לקבל מהם גם מכשיר מודם - נתב ?
כמה משלמים בחודש על השכרת המודם- נתב?
בשביל שלא לקנות בנפרד?
לסיכום אשמח לעזרה.
תודה רבה על העזרה.
בכל הנושא הזה אפשר לפנות אלי בדרכים ליצירת קשר המופיעים מטה ואשמח לעזור.

ישראל ברכיהו

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
@תקליט-אור
תודה רבה על המאמר המיוחד!
שאלה קטנה,
יש לי נטסטיק של נפרי ומהירות הגלישה על הפנים. האם ראוטר סלולרי אמור לפתור לי את הבעיה?
תודה מראש!

קו ירוק

משווק אינטרנט כשר (כל הארץ)
מנוי פרימיום
לא אמור.
צריך נטסטיק (מודם) יותר טוב.
כדאי שתעדכן מה יש לך היום - אולי דור 3 ?
אם תעבור למשל לדור 4 - אמור לשפר משמעותית.
יתכן שהחדר בו אתה משתמש הוא ללא קליטה כגון ממ"ד, ואז נטסטיק שיש לו WIFI (ראוטר) יכול לעזור לך במה שתשחק עם המיקום שלו למקום עם קליטה יותר טובה.
אשמח לייעץ :) 0527631186

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה