וואו, תודהההה!!!
ואז אני פשוט מדגישה את הקיצור ועושה העתק הדבק? אין את הלחצן שמעתיק אוטומטי?
אבל איפה רואים כמה אחוזים למוצר הזה?
באמזון זה לא אוטומטי, ובממוצע מקבלים 3%
וואו, תודהההה!!!
ואז אני פשוט מדגישה את הקיצור ועושה העתק הדבק? אין את הלחצן שמעתיק אוטומטי?
אבל איפה רואים כמה אחוזים למוצר הזה?
תודה.באמזון זה לא אוטומטי, ובממוצע מקבלים 3%
תודה.
זה ממש קצת. כשנרשמתי הם הראו אחוזים ברמה של 20%.
אפשר עזרה דחוף?
נרשמתי לפריים, הבנתי שיש הבות של משלוח יותר מהיר ועוד הטבות.
עשיתי כמה ימים אח"כ רכישה,
לא ראיתי שום הטבה.
כשעשיתי את הפריים הכנסתי אשראי חדש וזה עבר.
כשעשיתי את הרכישה בטעות זה בחר אוטומטי את האשראי שפג תוקף, ואז קיבלתי הודעה שהפריים לא תקף בגלל
שהם העבירו על האשראי הישן.
בסוף שיניתי בשניהם את האשראי.
איך אני יכולה לדעת אם אמורות להיות לי הטבות בגין הפריים?
ראיתי שכתוב שיש החזרים מסוימים על רכישות.
אני רוצה לדעת אם שווה לי לבטל את ההזמנה ולבצע חדשה , אני צריכה את ההזמנה הזו במהירות,
והם במילא לא שלחו בגלל האשראי, אז חשוב לי לדעת דחוף אם אני אזמין מחדש אחרי שהפריים תקף,
אם זה יגיע אלי יותר מהר.
תודה רבה!!.
צפה בקובץ המצורף 1362897
בעמוד המוצר כתוב אם יש עליו הנחת פריים (ולא ידוע לי שבארץ יש נפק"מ לגבי מהירות המשלוח לבעלי פריים)
יש לכם מושג מה קרה עם אמזון סמייל?@אילה ג
בעצם לגבי המשלוח ייתכן שטעיתי, כי לפני חודש ראיתי מוצר שהיה עליו הנחת פריים (זה היה שחמט ובמחיר רגיל הוא עלה 30$ ובהנחת פריים 20$) ונרשמתי למנוי פריים, ותוך שבוע בדיוק המוצר הגיע אלי, אך לעומת זאת במהלך החודש בצעתי קנייה נוספת ולה לקח שבועיים להגיע, כך שאין לי תשובה ברורה.
(אגב, למי שקונה הרבה מומלץ שיהיה לו לפחות שני חשבונות באמזון, כדי שיוכל לממש מעל לפעם בשנה את המבצע של הפריים חודש חינם, וכן שיוכל לקנות מוצר קופון פעמיים במקרה הצורך)
וסתם לידיעה נוספת, לחברי פריים יש אפשרות להעניק לאנשים נוספים את התנאים האלה, בתקופת החברות שלכם, וגם אם שוכחים לבטל את הפריים עד אחרי סוף החודש, אמזון מחזירה את התשלום העוקב במקרה שמגדרים במהלך ביטול הפריים שהביטול יהיה מיידי.
יש לפעמים גם הטבות ללקוחות ישראכרט?הטבה בחודש מאי ללקוחות ויזה
10$ הנחה בקניה מעל 49$ באמזון.
בימי שלישי בלבד, עד גמר המלאי.
קוד קופון VISA10
אז אם מדובר במוצר אחד שעולה 150$ אין לי איך לפצל וכדו' אלא רק לשלם את המכס, נכון?מה כוונתכם בהגבלה מעל 150$?
המכס מתחיל מ75$.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: