לא מבטלת.המדריך חתנים שלמדתי אצלו טען בתוקף שהבעל צריך להיות אחראי אבל האשה חייבת להיות שותפה לניהול החשבון, היא גם צריכה לדעת כמה כסף יש, כמה נכנס כמה יוצא וכו'
אבל עיקר הניהול - על הבעל
לא מבטלת.המדריך חתנים שלמדתי אצלו טען בתוקף שהבעל צריך להיות אחראי אבל האשה חייבת להיות שותפה לניהול החשבון, היא גם צריכה לדעת כמה כסף יש, כמה נכנס כמה יוצא וכו'
לא כל דבר שהדריכו אותך נכון ב100 אחוז לכולםהמדריך חתנים שלמדתי אצלו טען בתוקף שהבעל צריך להיות אחראי אבל האשה חייבת להיות שותפה לניהול החשבון, היא גם צריכה לדעת כמה כסף יש, כמה נכנס כמה יוצא וכו'
אם הוא באמת מוכן ומסוגל לזה, אז זו עבודה שלך. יכולה להגיד לך שהייתי באותו מקום וממש רציתי שהוא יקח את זה על עצמו, וזה פחות התאים לאופי. אבל הזמן עבר ולקח כמה שנים והיום זה בדיוק כמו שרציתי. אני מכניסה את הכסף והוא אחראי על השאר כולל הכל. אומרת לך את זה כדי שתדעי ששינויים קורים אבל לא ברגע.מסכימה עם זה כ"כ
רק מחפשת איך...
אבל תכלס כנראה זה רק עבודה שלי עם עצמי
נשואה --- שנה פלוס.
עם הרגל לדאוג להכנסות והוצאות (מאז ההכנסות בהיותי בחורה מעבודות מזדמנות)
רגילה לעקוב כמה נכנס, מה יוצא / אמור לצאת וכו'
חלום שלי שהבעל ייקח את העול על עצמו (והוא מוכן לזה--)
רק ש---- אני לא מסוגלת לשחרר,
אני יודעת שאמשיך להכנס ולעקוב ולדאוג אם יש או אין וכמה ולמה.
איך אפשר לשחרר?
ממי?תקראי את הספר לדעת להיכנע
יכול להיות הרבה דבריםמסכימה עם זה,
איך אני בודקת? מאיזה כיוון? מאיפה זה יכול לנבוע?
חסכים?
ממי?
בלת"קנשואה --- שנה פלוס.
עם הרגל לדאוג להכנסות והוצאות (מאז ההכנסות בהיותי בחורה מעבודות מזדמנות)
רגילה לעקוב כמה נכנס, מה יוצא / אמור לצאת וכו'
חלום שלי שהבעל ייקח את העול על עצמו (והוא מוכן לזה--)
רק ש---- אני לא מסוגלת לשחרר,
אני יודעת שאמשיך להכנס ולעקוב ולדאוג אם יש או אין וכמה ולמה.
איך אפשר לשחרר?
ממש מזדהה איתךאולי
אני רוצה שזה מה שאני רוצה שיהיה אצלי בבית
נכוןלא נכון, גם אני עבדתי בתור בחורה, קודם כל תעבירי לו באמת את הסמכות. ואז תראי שהכל יסתדר לבד בע''ה.
רעיון לשנות את השםאני שוב חוזרת על ההמלצה לקרוא את הספר לדעת להיכנע... אני הייתי קוראת לו "לדעת לשחרר"
הוא מדבר על זה בדיוק. שוב, לא לא תרופת קסם, אבל מכניס את זה יותר למודעות. מסביר מה את מרוויחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: