קרש גיהוץ- דחוףףףףףף

יעל 100

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מישהי אולי ביררה את עניין האחריות מול כתר?
כי מחלק שמעתי שיש אחריות ל-10 שנים, ומחלק - לשנה בלבד.
איפה אפשר לברר את הענין?
לנו יש קרש גיהוץ שלהם, אולי קצת יותר משנה, והוא כבר נשבר כהוגן ולא יכול לעמוד לבד, וגם הכיסוי בורח כל הזמן.
מהתגובות שכתבו כאן אני רואה שכל אלו שמרוצות כתבו שהקרש-גיהוץ קיים אצלם למעלה מ-5 שנים. אולי יש הבדל בדגמים, והחדשים שלהם פחות עמידים?
או שפשוט הבעיה בקרש עצמו והוא פגום?

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
גם לי יש קרוב ל-5 שנים בשימוש המון ומצוין חוץ מהכיסוי שכבר לפני שנתיים קפץ ותפרתי לו גומי מלמטה.

כנראה זה בגלל שכיבסתי אותו כמה פעמים.

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
לי נשבר אחרי 5 שנים והם תענו בתוקף שהאחריות היא לשנה אחת בלבד (אפי שבזמן הקניה אמרו לי שיש 10 שנים אחריות, אבל לא שמרתי את הקבלה אז לא היה לי עם מה להוכיח)

נכתב ע"י מנסה---;1204046:
מה באמת אפשר לעשות עם הכיסוי שבורח כל הזמן?
מושכים את החוטים ומצמידי טוב יותר (בד"כ זה גם לא הכי עוזר) אז קונים חדש רחב יותר.

גלגלים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מנסה---;1204046:
מה באמת אפשר לעשות עם הכיסוי שבורח כל הזמן?

גם לי התחיל לסוע הכיסוי, לקחתי גומי לבן רחב וקשרתי (בחלק הרחב של הקרש) ומאז הכל מצוין.

אני גם מצטרפת להמלצות על כתר. מעולה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה